Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walczące Skarpety Podbeskidzie
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Magalski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kojzar met een snelle inworp. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Magalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 1:0

5e minuut.
Mijakowski is nu in balbezit. Borysewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudiak. Rudiak krijgt een gele kaart. Borysewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mijakowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kupidura passt de bal met de wreef. Popowicz is nu in balbezit. Zieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Chwalibóg de bal. Odolan rent richting de bal. Kojzar begaat een overtreding. Kojzar krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski geeft een hoge lob. Odolan probeert de bal aan de voet te houden. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walczące Skarpety 41%, Podbeskidzie 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 1:1

48e minuut.
Popowicz rent richting de bal. Popowicz passt de bal zonder na te denken. Burzawa met een sublieme pass. Stęplowski rent richting de bal. Stęplowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chwalibóg rent richting de bal. Chwalibóg passt de bal zonder na te denken. Kojzar rent richting de bal. Kojzar geeft een lange en hoge pass. Borysewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Burzawa geeft de bal voor. Klungelig pakt Kupidura de bal. Popowicz probeert naar een medespeler te passen. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walczące Skarpety 42%, Podbeskidzie 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 1:1