Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortis Fortuna Adiuvat FC BIELAWA 2024
ggre Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Kuzio met een sublieme pass. Boyadziev met een sublieme pass. Sfora rent richting de bal. Kocka onderschept slim de pass. Kocka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rams is nu in balbezit. Rams passt de bal in één keer door. Kocka rent richting de bal. Kocka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sfora de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Szmuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stołeczny is nu in balbezit. Boyadziev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boyadziev krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Pawlicki rent richting de bal. Rams verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Szczególski met een snelle inworp. Pawlicki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortis Fortuna Adiuvat 52%, FC BIELAWA 2024 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortis Fortuna Adiuvat - FC BIELAWA 2024 0:0

48e minuut.
Boyadziev geeft de bal voor. Kocka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocka passt de bal in één keer door. Gameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gameiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortis Fortuna Adiuvat - FC BIELAWA 2024 1:0

52e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Adamson is nu in balbezit. Adamson probeert naar een medespeler te passen. Kocka is nu in balbezit. Kocka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Adamson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyadziev is nu in balbezit. Szczególski rent richting de bal. Boyadziev verovert de bal door een tackle van achteren. Boyadziev geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Machulski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kocka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Rams passt de bal zonder na te denken. Utrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gameiro rent richting de bal. Gameiro schiet op doel. Machulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Dobek rent richting de bal. Boyadziev onderschept slim de pass. Boyadziev speelt de bal door. Kocka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocka haalt uit met een fantastische trap. Machulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortis Fortuna Adiuvat - FC BIELAWA 2024 2:0

68e minuut.
Boyadziev is nu in balbezit. Stołeczny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boyadziev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lasica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Badziński is nu in balbezit. Gameiro onderschept slim de pass. Gameiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lipski met een harde bal richting middenveld. Rams is nu in balbezit. Rams met een sublieme pass. Kocka rent richting de bal. Kocka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortis Fortuna Adiuvat - FC BIELAWA 2024 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortis Fortuna Adiuvat 43%, FC BIELAWA 2024 57%.
Fortis Fortuna Adiuvat - FC BIELAWA 2024 3:0