Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lax Angeles RDŃ Gwardia Raduń Wałcz
Normal Tactiek Diament Atak RR
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tyczkała passt de bal met de wreef. Dowgiałło rent richting de bal. Os legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dowgiałło raakt geblesseerd tijdens het duel. Kruczkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lewkowicz is nu in balbezit. Kruczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruczkowski passt de bal zonder na te denken. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lax Angeles - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 0:1

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prałat neemt de hoekschop. Klungelig pakt Matłaszek de bal. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Turkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dowgiałło rent richting de bal. Zawadziński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dowgiałło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyczkała neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Lax Angeles - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 0:2

40e minuut.
Kruczkowski onderschept slim de pass. Kruczkowski met een sublieme pass. Tyczkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczkała draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Korczak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lax Angeles 67%, RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 33%.
Lax Angeles - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 0:2

47e minuut.
Montwiłł met de inworp. Kruczkowski is nu in balbezit. Kruczkowski met een sublieme pass. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Montwiłł geeft de bal voor. Zawadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziński geeft een lange en hoge pass. Alończyk rent richting de bal. Alończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lax Angeles - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 1:2

70e minuut.
Głodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruczkowski speelt de bal door. Tyczkała is nu in balbezit. Tyczkała draait met de bal, schiet en ... Ługowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lax Angeles - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 1:3

72e minuut.
Prałat geeft een hoge lob. Szatański rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruczkowski. Szatański moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szatański kan niet meer verder spelen. Rokicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lax Angeles 53%, RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 47%.
Lax Angeles - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 1:3