Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0009
  • Stadion: Radzinki Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13103
Radzinki Znicz Pruszków
NW Tactiek Uszew
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 18.7
zeer goed Schieten slecht
goed Passen hopeloos
solide Verdedigen slecht


4e minuut.
Statu met een sublieme pass. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stan de bal. Stan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Üçköy rent richting de bal. Üçköy geeft een lange en hoge pass. Daar is Concheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurkiewicz is nu in balbezit. Jurkiewicz schiet op doel. Richards bokst de bal weg.

7e minuut.
Alexandre is nu in balbezit. Alexandre met een sublieme pass. Üçköy probeert naar een medespeler te passen. Stan rent richting de bal. Stan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Statu rent richting de bal. Statu passt de bal zonder na te denken. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkiewicz rent richting de bal. Jurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lustigh met een sublieme pass. Trivuncić probeert naar een medespeler te passen. Jurkiewicz met een sublieme pass. Stan rent richting de bal. Stan draait met de bal, schiet en ... Richards bokst de bal weg.

20e minuut.
Alexandre passt de bal met de wreef. Üçköy rent richting de bal. Üçköy passt de bal in één keer door. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Üçköy geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jurkiewicz de bal onder controle te krijgen. Stan rent richting de bal. Stan haalt uit met een fantastische trap. Gabelli probeert de bal aan de voet te houden. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Jurkiewicz geeft een lange en hoge pass. Richards speelt de bal door. Jurkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Stan de bal. Stan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gabelli onderschept slim de pass. Judele geeft een hoge lob. Üçköy speelt de bal door. Jurkiewicz rent richting de bal. Jurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Alexandre geeft de bal voor. Gabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stan krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Concheta rent richting de bal. Judele onderschept slim de pass. Judele met een sublieme pass. Stan is nu in balbezit. Stan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Espinoza kopt de bal weg. Klungelig pakt Alexandre de bal. Alexandre met een sublieme pass. Stan is nu in balbezit. Stan schiet op doel. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gabelli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Alexandre de bal onder controle te krijgen. Statu met een sublieme pass. Judele heeft problemen om de bal te vangen. Judele geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 21%, Znicz Pruszków 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Radzinki - Znicz Pruszków 0:0

46e minuut.
Üçköy met een snelle inworp. Jurkiewicz rent richting de bal. Jurkiewicz geeft een lange en hoge pass. Stan springt en kopt de bal. Richards maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Znicz Pruszków 1:0

48e minuut.
Doeltrap. Richards trapt de bal weg. Üçköy kopt de bal weg. Stan rent richting de bal. Stan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Üçköy passt de bal met de wreef. Alexandre rent richting de bal. Alexandre geeft een lange en hoge pass. Stan is nu in balbezit. Stan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Alexandre geeft een lange en hoge pass. Judele met een sublieme pass. Daar is Gabelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stan verovert de bal door een tackle van achteren. Stan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Üçköy verovert de bal door een tackle van achteren. Üçköy geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jurkiewicz de bal onder controle te krijgen. Stan rent richting de bal. Stan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Sacristán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexandre met de inworp. Üçköy geeft een lange en hoge pass. Stan maakt een snoekduik en kopt de bal. Richards bokst de bal weg.

60e minuut.
Judele geeft de bal voor. Klungelig pakt Üçköy de bal. Üçköy passt de bal zonder na te denken. Stan is nu in balbezit. Stan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Jurkiewicz geeft een hoge lob. Üçköy rent richting de bal. Üçköy probeert naar een medespeler te passen. Stan is nu in balbezit. Stan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Znicz Pruszków 2:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobalski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Üçköy passt de bal in één keer door. Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandre passt de bal met de wreef. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Üçköy met een sublieme pass. Jurkiewicz geeft een hoge lob. Judele is nu in balbezit. Judele haalt uit met een fantastische trap. Richards maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Calzavacca rent richting de bal. Calzavacca geeft een lange en hoge pass. Gabelli heeft problemen om de bal te vangen. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Arditi rent richting de bal. Jurkiewicz onderschept slim de pass. Jurkiewicz met een sublieme pass. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski schiet op doel. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Znicz Pruszków 3:0

81e minuut.
Calzavacca is nu in balbezit. Alexandre is nu in balbezit. Alexandre passt de bal in één keer door. Jurkiewicz is nu in balbezit. Jurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Znicz Pruszków 4:0

82e minuut.
Jurkiewicz rent richting de bal. Jurkiewicz passt de bal in één keer door. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski schiet op doel. Sacristán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Judele is nu in balbezit. Judele geeft de bal voor. Tobalski heeft problemen om de bal te vangen. Tobalski draait met de bal, schiet en ... Richards maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 17%, Znicz Pruszków 83%.
Radzinki - Znicz Pruszków 4:0