Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0011
  • Stadion: Ergo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6666
KS Aluminium Konin Franki Squad
Kerson2 Tactiek 4-4-2 v0.1
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 33
good Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen average


3e minuut.
Coruja met een sublieme pass. Daar is Grzelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzelak probeert naar een medespeler te passen. Schneider is nu in balbezit. Schneider schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny geeft de bal voor. Schneider kopt de bal weg. Czupryn rent richting de bal. Czupryn haalt uit met een fantastische trap. Ngyuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kotuniak geeft een lange en hoge pass. Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski geeft een lange en hoge pass. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Franki Squad 1:0

29e minuut.
Coruja bereikt de bal nog maar net als eerste. Coruja passt de bal met de wreef. Grzelak rent richting de bal. Grzelak geeft een lange en hoge pass. Czupryn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Franki Squad 2:0

32e minuut.
Andruchów bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruchów passt de bal in één keer door. Czupryn is nu in balbezit. Czupryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Franki Squad 3:0

33e minuut.
Dymion is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rouault. Dymion raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryszka met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Potrzebny de bal. Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Anders kopt de bal weg. Rouault heeft problemen om de bal te vangen. Rouault probeert naar een medespeler te passen. Andruchów rent richting de bal. Andruchów geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vadim rent richting de bal. Vadim geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stegeman de bal onder controle te krijgen. Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion schiet op doel. Koruc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 50%, Franki Squad 50%.
KS Aluminium Konin - Franki Squad 3:0

54e minuut.
Grzelak passt de bal met de wreef. Andruchów probeert naar een medespeler te passen. Sirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault verovert de bal door een tackle van achteren. Rouault geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Grzelak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rouault de bal. Bingowicz rent richting de bal. Rouault verovert de bal door een tackle van achteren. Rouault haalt uit met een fantastische trap. Ngyuen bokst de bal weg.

87e minuut.
Semrau geeft een hoge lob. Grzelak kopt de bal weg. Czupryn heeft problemen om de bal te vangen. Schneider rent richting de bal. Schneider schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 41%, Franki Squad 59%.
KS Aluminium Konin - Franki Squad 3:0