Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korona kielce 2 Franki Squad
3 att :))) Tactiek 4-4-2 v0.1
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 35.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


40e minuut.
Noppert kopt de bal weg. Daar is Jordáki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longhini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki onderschept slim de pass. Jordáki draait met de bal, schiet en ... Ngyuen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Vrodopoulos passt de bal in één keer door. Daar is Jordáki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longhini rent richting de bal. Jordáki verovert de bal door een tackle van achteren. Jordáki draait met de bal, schiet en ... Ngyuen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona kielce 2 45%, Franki Squad 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
korona kielce 2 - Franki Squad 0:0

46e minuut.
Johnson komt het veld opgelopen. Ferah komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Novakov geeft een hoge lob. Johnson is nu in balbezit. Johnson speelt de bal door. Ferah rent richting de bal. Ferah draait met de bal, schiet en ... Ngyuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
korona kielce 2 - Franki Squad 1:0

57e minuut.
Longhini verovert de bal door een tackle van achteren. Longhini geeft een lange en hoge pass. Della Ragione geeft een lange en hoge pass. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Longhini probeert de bal met de borst te controleren. Ferah rent richting de bal. Ferah passt de bal zonder na te denken. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kulpa onderschept slim de pass. Kulpa geeft de bal voor. Longhini kopt de bal weg. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Devoldere controleert de bal met de borst. Devoldere speelt de bal door. Ferah rent richting de bal. Ferah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dumitriu geeft de bal voor. Ferah is nu in balbezit. Krzyształowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krzyształowicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ferah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Devoldere met een snel genomen vrije trap. Ferah krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
korona kielce 2 - Franki Squad 2:0

73e minuut.
Johnson kopt de bal weg. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Longhini krijgt een gele kaart. Jordáki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jordáki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kulpa rent richting de bal. Kulpa geeft een lange en hoge pass. Johnson met een sublieme pass. Ferah is nu in balbezit. Ferah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ngyuen trapt de bal weg van het doel. Băsescu rent richting de bal. Băsescu geeft de bal voor. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Devoldere passt de bal in één keer door. Novakov probeert naar een medespeler te passen. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki draait met de bal, schiet en ... Ngyuen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
korona kielce 2 - Franki Squad 3:0

89e minuut.
Ryszka is nu in balbezit. Băsescu onderschept slim de pass. Băsescu passt de bal in één keer door. Jordáki rent richting de bal. Jordáki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona kielce 2 24%, Franki Squad 76%.
korona kielce 2 - Franki Squad 3:0