Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnaszyn Częstochowa korona kielce 2
Normal Tactiek 3 att :)))
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.5 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór onderschept slim de pass. Devoldere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devoldere krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Devoldere is nu in balbezit. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Ferah rent richting de bal. Ferah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:1

20e minuut.
Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere probeert naar een medespeler te passen. Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferah haalt uit met een fantastische trap. Jurzyc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:2

21e minuut.
Jordáki passt de bal met de wreef. Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferah passt de bal zonder na te denken. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere geeft de bal voor. Jurzyc bokst de bal weg.

23e minuut.
Wiankowski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novakov met een snelle inworp. Ferah controleert de bal met de borst. Ferah geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere geeft de bal voor. Thys kopt de bal weg. Ferah is nu in balbezit. Ferah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jordáki passt de bal zonder na te denken. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov speelt de bal door. Ferah rent richting de bal. Ferah haalt uit met een fantastische trap. Jurzyc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Della Ragione passt de bal met de wreef. Devoldere rent richting de bal. Devoldere met een sublieme pass. Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:3

45e minuut.
Inworp. Della Ragione met de inworp. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Jordáki springt en kopt de bal. Jurzyc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnaszyn Częstochowa 76%, korona kielce 2 24%.
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:4

47e minuut.
Inworp. Noppert komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Della Ragione kopt de bal weg. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere geeft de bal voor. Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert schiet op doel. Jurzyc bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Jordáki controleert de bal met de borst. Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki verovert de bal door een tackle van achteren. Jordáki haalt uit met een fantastische trap. Jurzyc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:5

53e minuut.
Thys is nu in balbezit. Devoldere is nu in balbezit. Devoldere speelt de bal door. Noppert rent richting de bal. Noppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:6

56e minuut.
Devoldere geeft de bal voor. Novakov is nu in balbezit. Novakov probeert naar een medespeler te passen. Noppert rent richting de bal. Noppert schiet op doel. Jurzyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:7

60e minuut.
Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Thys kopt de bal weg. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:8

61e minuut.
Thys met de inworp. Devoldere rent richting de bal. Devoldere geeft de bal voor. Noppert heeft problemen om de bal te vangen. Noppert schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dowbór probeert naar een medespeler te passen. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov met een sublieme pass. Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Odolan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere passt de bal met de wreef. Noppert rent richting de bal. Noppert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jordáki heeft problemen om de bal te vangen. Jordáki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:9

68e minuut.
Główka is nu in balbezit. Jordáki onderschept slim de pass. Noppert is nu in balbezit. Noppert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:10

74e minuut.
Novakov is nu in balbezit. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere passt de bal met de wreef. Jordáki rent richting de bal. Jordáki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:11

75e minuut.
Della Ragione onderschept slim de pass. Della Ragione geeft een lange en hoge pass. Noppert is nu in balbezit. Noppert haalt uit met een fantastische trap. Jurzyc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:12

77e minuut.
Thys is nu in balbezit. Thys passt de bal zonder na te denken. Devoldere probeert naar een medespeler te passen. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tomaszewski probeert de bal aan de voet te houden. Della Ragione rent richting de bal. Della Ragione geeft een hoge lob. Daar is Jordáki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordáki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jurzyc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Noppert is nu in balbezit. Noppert haalt uit met een fantastische trap. Jurzyc bokst de bal weg.

81e minuut.
Thys met de inworp. Devoldere is nu in balbezit. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Noppert rent richting de bal. Noppert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:13

81e minuut.
Główka speelt de bal door. Machnacki controleert de bal met de borst. Dowbór is nu in balbezit. Noppert verovert de bal door een tackle van achteren. Noppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:14

88e minuut.
Băsescu kopt de bal weg. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere speelt de bal door. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnaszyn Częstochowa 83%, korona kielce 2 17%.
Gnaszyn Częstochowa - korona kielce 2 0:14