Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cynamonowe Mokradło Beatrix
Normal Tactiek ddd
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 49.4
weak Schieten good
poor Passen excellent
poor Verdedigen solid


8e minuut.
Ardaş kopt de bal weg. Aldeia Monjardim probeert naar een medespeler te passen. Żytomirski probeert de bal met de borst te controleren. Barrio is nu in balbezit. Barrio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szot trapt de bal weg. Aldeia Monjardim kopt de bal weg. Barrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Barrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Barrio passt de bal in één keer door. Aldeia Monjardim speelt de bal door. Barrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeia Monjardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeia Monjardim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fidler rent richting de bal. Aldeia Monjardim verovert de bal door een tackle van achteren. Aldeia Monjardim passt de bal met de wreef. Barrio rent richting de bal. Barrio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sikawa is nu in balbezit. Sikawa probeert naar een medespeler te passen. Aldeia Monjardim met een sublieme pass. Barrio rent richting de bal. Barrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sroka met de inworp. Aldeia Monjardim speelt de bal door. Barrio heeft problemen om de bal te vangen. Barrio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:2

26e minuut.
Szumański speelt de bal door. Inworp. Sikawa met een snelle inworp. Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedretti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Szumański passt de bal zonder na te denken. Stasiak is nu in balbezit. Pedretti speelt de bal door. Barrio rent richting de bal. Barrio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Barrio kopt de bal weg. Daar is Aldeia Monjardim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldeia Monjardim passt de bal met de wreef. Barrio rent richting de bal. Barrio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:3

37e minuut.
Aldeia Monjardim passt de bal met de wreef. Pedretti rent richting de bal. Pedretti passt de bal in één keer door. Barrio rent richting de bal. Barrio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:4

39e minuut.
Daar is Sikawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruszka met de inworp. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Barrio heeft problemen om de bal te vangen. Aldeia Monjardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeia Monjardim passt de bal met de wreef. Barrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrio haalt uit met een fantastische trap. Szot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Porwoł heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cynamonowe Mokradło 79%, Beatrix 21%.
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:4

50e minuut.
Gruszka kopt de bal weg. Barrio rent richting de bal. Barrio passt de bal zonder na te denken. Ardaş is nu in balbezit. Ardaş draait met de bal, schiet en ... Szot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Sikawa kopt de bal weg. Barrio heeft problemen om de bal te vangen. Barrio geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aldeia Monjardim de bal onder controle te krijgen. Ardaş springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sikawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldeia Monjardim geeft de bal voor. Ardaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Porwoł heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Sroka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pedretti de bal. Aldeia Monjardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti geeft een hoge lob. Ardaş krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeia Monjardim onderschept slim de pass. Aldeia Monjardim speelt de bal door. Ardaş rent richting de bal. Ardaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Bakkegaard komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Aldeia Monjardim speelt de bal door. Ardaş rent richting de bal. Porwoł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porwoł krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Aldeia Monjardim onderschept slim de pass. Aldeia Monjardim passt de bal met de wreef. Daar is Ardaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardaş haalt uit met een fantastische trap. Szot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:5

68e minuut.
Inworp. Sikawa met de inworp. Aldeia Monjardim probeert naar een medespeler te passen. Ardaş rent richting de bal. Ardaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Szot met een harde bal richting middenveld. Pedretti kopt de bal weg. Ardaş rent richting de bal. Ardaş draait met de bal, schiet en ... Szot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:6

70e minuut.
Gruszka is nu in balbezit. Gruszka geeft een lange en hoge pass. Pedretti geeft een lange en hoge pass. Ardaş is nu in balbezit. Ardaş schiet op doel. Szot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Porwoł de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sikawa passt de bal zonder na te denken. Pedretti rent richting de bal. Aldeia Monjardim met een sublieme pass. Ardaş rent richting de bal. Ardaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Barrio rent richting de bal. Aldeia Monjardim rent richting de bal. Aldeia Monjardim passt de bal met de wreef. Ardaş rent richting de bal. Ardaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fidler kopt de bal weg. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa geeft de bal voor. Ardaş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:7

79e minuut.
Ardaş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balloni komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Paesen komt het veld opgelopen. Szot trapt de bal weg. Waksmundzki kopt de bal weg. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:8

85e minuut.
Porwoł geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Balloni de bal onder controle te krijgen. Aldeia Monjardim kopt de bal weg. Balloni is nu in balbezit. Balloni draait met de bal, schiet en ... Szot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balloni is nu in balbezit. Balloni draait met de bal, schiet en ... Szot bokst de bal weg. Balloni is nu in balbezit. Balloni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Aldeia Monjardim geeft een hoge lob. Balloni krijgt zijn hoofd ertegen. Szot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:9

87e minuut.
Aldeia Monjardim is nu in balbezit. Aldeia Monjardim passt de bal in één keer door. Balloni is nu in balbezit. Balloni schiet op doel. Szot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:10

90e minuut.
Paesen met een sublieme pass. Klungelig pakt Balloni de bal. Stasiak rent richting de bal. Balloni verovert de bal door een tackle van achteren. Balloni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cynamonowe Mokradło 89%, Beatrix 11%.
Cynamonowe Mokradło - Beatrix 0:10