Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franki Squad Lotos Gdańsk
4-4-2 v0.1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 21
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Stanny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko verovert de bal door een tackle van achteren. Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dymion rent richting de bal. Dymion schiet op doel. Subczyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vadim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Starogardzki rent richting de bal. Zygmunt verovert de bal door een tackle van achteren. Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankov haalt uit met een fantastische trap. Olejok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki Squad - Lotos Gdańsk 1:0

19e minuut.
Szmatan passt de bal in één keer door. Kudrawiec geeft de bal voor. Strzykalski probeert naar een medespeler te passen. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stanny is nu in balbezit. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko onderschept slim de pass. Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brzoskowski geeft de bal voor. Olejok is nu in balbezit. Olejok geeft een hoge lob. Inworp. Zygmunt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olejok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki Squad 45%, Lotos Gdańsk 55%.
Franki Squad - Lotos Gdańsk 1:0

51e minuut.
Pingiewko passt de bal in één keer door. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt probeert naar een medespeler te passen. Dymion heeft problemen om de bal te vangen. Dymion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zygmunt onderschept slim de pass. Bankov rent richting de bal. Bankov passt de bal met de wreef. Dymion rent richting de bal. Dymion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pingiewko verovert de bal door een tackle van achteren. Pingiewko met een sublieme pass. Bankov rent richting de bal. Bankov haalt uit met een fantastische trap. Subczyński probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki Squad - Lotos Gdańsk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki Squad 45%, Lotos Gdańsk 55%.
Franki Squad - Lotos Gdańsk 2:0