Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0012
  • Stadion: LBW Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2985
Zulovo FC Gziby
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.8 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Chęciński probeert naar een medespeler te passen. Rudy rent richting de bal. Rudy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rudy is nu in balbezit. Chęciński geeft de bal voor. Klungelig pakt Raszkiewicz de bal. Kilar rent richting de bal. Kilar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Soporek de bal. Soporek geeft een lange en hoge pass. Rudy kan de bal niet met de borst controleren. Rudy haalt uit met een fantastische trap. Bojaruniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulovo - FC Gziby 1:0

40e minuut.
Nalewkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Chęciński speelt de bal door. Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar onderschept slim de pass. Kilar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Trerecki trapt de bal weg. Chęciński kopt de bal weg. Kilar rent richting de bal. Rudy rent richting de bal. Rudy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulovo - FC Gziby 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulovo 32%, FC Gziby 68%.
Zulovo - FC Gziby 2:0

58e minuut.
Inworp. Kraśko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chęciński rent richting de bal. Chęciński geeft een hoge lob. Kilar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trerecki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulovo - FC Gziby 3:0

59e minuut.
Borowiecki is nu in balbezit. Milczarek onderschept slim de pass. Oberlan onderschept slim de pass. Borowiecki is nu in balbezit. Borowiecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Borowiecki met een sublieme pass. Oberlan rent richting de bal. Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberlan verovert de bal door een tackle van achteren. Oberlan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulovo 40%, FC Gziby 60%.
Zulovo - FC Gziby 3:0