Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLeakCity Doktor FC
jako taka Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 23.5
redelijk Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Discepoli passt de bal in één keer door. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe passt de bal in één keer door. Silveiro rent richting de bal. Silveiro haalt uit met een fantastische trap. Kapłański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - Doktor FC 1:0

4e minuut.
Piaseczny rent richting de bal. Discepoli onderschept slim de pass. Discepoli speelt de bal door. Pepe rent richting de bal. Pepe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Scicolone bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicolone passt de bal met de wreef. Leśniowski heeft problemen om de bal te vangen. Jurek rent richting de bal. Jurek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pepe onderschept slim de pass. Pepe speelt de bal door. Scicolone probeert naar een medespeler te passen. Silveiro rent richting de bal. Silveiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapłański met een harde bal richting middenveld. Jurek kopt de bal weg. Pepe is nu in balbezit. Pepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Silveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveiro passt de bal in één keer door. Pepe rent richting de bal. Pepe haalt uit met een fantastische trap. Korff probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - Doktor FC 2:0

16e minuut.
Discepoli speelt de bal door. Silveiro heeft problemen om de bal te vangen. Silveiro passt de bal met de wreef. Pepe is nu in balbezit. Pepe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Silveiro de bal. Pepe rent richting de bal. Pepe passt de bal met de wreef. Silveiro is nu in balbezit. Silveiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Discepoli speelt de bal door. Abad rent richting de bal. Abad speelt de bal door. Pepe is nu in balbezit. Pepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - Doktor FC 3:0

29e minuut.
Alliati passt de bal in één keer door. Pepe rent richting de bal. Pepe passt de bal zonder na te denken. Silveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveiro draait met de bal, schiet en ... Kapłański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Scicolone met een sublieme pass. Klungelig pakt Discepoli de bal. Discepoli passt de bal zonder na te denken. Silveiro is nu in balbezit. Silveiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Scicolone passt de bal in één keer door. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad geeft een hoge lob. Daar is Silveiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Piaseczny is nu in balbezit. Discepoli verovert de bal door een tackle van achteren. Discepoli geeft een lange en hoge pass. Silveiro kan de bal niet met de borst controleren. Silveiro draait met de bal, schiet en ... Kapłański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - Doktor FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 16%, Doktor FC 84%.
FCLeakCity - Doktor FC 4:0

53e minuut.
Abad heeft problemen om de bal te vangen. Abad passt de bal in één keer door. Silveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveiro haalt uit met een fantastische trap. Kapłański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - Doktor FC 5:0

55e minuut.
Ul verovert de bal door een tackle van achteren. Ul met een sublieme pass. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkocz verovert de bal door een tackle van achteren. Tkocz haalt uit met een fantastische trap. Savaşkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ardemanni verovert de bal door een tackle van achteren. Ardemanni geeft een hoge lob. Abad kopt de bal weg. Pepe rent richting de bal. Pepe schiet op doel. Kapłański bokst de bal weg.

61e minuut.
Scicolone probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Discepoli de bal. Discepoli passt de bal met de wreef. Silveiro rent richting de bal. Silveiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad passt de bal in één keer door. Pepe heeft problemen om de bal te vangen. Pepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jurek probeert naar een medespeler te passen. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe passt de bal in één keer door. Silveiro is nu in balbezit. Silveiro draait met de bal, schiet en ... Kapłański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Silveiro is nu in balbezit. Silveiro passt de bal met de wreef. Daar is Uciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepe is nu in balbezit. Pepe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad passt de bal met de wreef. Daar is Korff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepe rent richting de bal. Pepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 20%, Doktor FC 80%.
FCLeakCity - Doktor FC 5:0