Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ISKRA ISKRZYNIA Oderka1945
IQ Tactiek 442
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 20.8
solid Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak passt de bal in één keer door. Rynsztok rent richting de bal. Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gosiewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robak met de inworp. Košuta rent richting de bal. Košuta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Winiarski trapt de bal weg van het doel. Rynsztok kopt de bal weg. Lezano heeft problemen om de bal te vangen. Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Oderka1945 1:0

13e minuut.
Biczak met een sublieme pass. Lezano is nu in balbezit. Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta schiet op doel. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Oderka1945 2:0

18e minuut.
Biczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lezano de bal. Szarowicz is nu in balbezit. Lezano onderschept slim de pass. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lezano heeft problemen om de bal te vangen. Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta schiet op doel. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Biczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biczak passt de bal met de wreef. Roszkowski rent richting de bal. Lezano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezano draait met de bal, schiet en ... Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Roszkowski geeft een hoge lob. Inworp. Sats met een snelle inworp. Košuta rent richting de bal. Košuta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roszkowski met een harde bal richting middenveld. Rynsztok kopt de bal weg. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Sats met de inworp. Košuta rent richting de bal. Košuta geeft een lange en hoge pass. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roszkowski is nu in balbezit. Sats verovert de bal door een tackle van achteren. Sats haalt uit met een fantastische trap. Butlewski bokst de bal weg. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Oderka1945 3:0

36e minuut.
Robak met een sublieme pass. Košuta is nu in balbezit. Košuta met een sublieme pass. Lezano rent richting de bal. Lezano draait met de bal, schiet en ... Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak geeft de bal voor. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lezano rent richting de bal. Lezano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Oderka1945 4:0

41e minuut.
Słomiński is nu in balbezit. Sats bereikt de bal nog maar net als eerste. Sats geeft de bal voor. Lezano is nu in balbezit. Lezano schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Sats bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżan begaat een overtreding. Sats raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramírez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lezano maakt een snoekduik en kopt de bal. Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Oderka1945 5:0

45e minuut.
Socha is nu in balbezit. Lezano onderschept slim de pass. Lezano speelt de bal door. Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Robak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Košuta probeert de bal met de borst te controleren. Košuta haalt uit met een fantastische trap. Daar is Roszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezano krijgt zijn hoofd ertegen. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ISKRA ISKRZYNIA 28%, Oderka1945 72%.
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Oderka1945 5:0

47e minuut.
Szarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szarowicz passt de bal zonder na te denken. Winiarski rent richting de bal. Lezano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Rynsztok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynsztok geeft een hoge lob. Biczak speelt de bal door. Sats rent richting de bal. Sats haalt uit met een fantastische trap. Butlewski bokst de bal weg.

51e minuut.
Biczak rent richting de bal. Biczak probeert naar een medespeler te passen. Robak probeert naar een medespeler te passen. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sats kopt de bal weg. Košuta rent richting de bal. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Košuta de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta is nu in balbezit. Lezano is nu in balbezit. Košuta is nu in balbezit. Košuta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ramírez passt de bal in één keer door. Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Oderka1945 6:0

77e minuut.
Biczak met een sublieme pass. Košuta rent richting de bal. Košuta met een sublieme pass. Lezano is nu in balbezit. Lezano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Listkiewicz rent richting de bal. Fresco onderschept slim de pass. Fresco geeft een lange en hoge pass. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Socha rent richting de bal. Biczak onderschept slim de pass. Biczak passt de bal in één keer door. Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Butlewski trapt de bal weg van het doel. Biczak kopt de bal weg. Lezano is nu in balbezit. Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lezano rent richting de bal. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Sats bereikt de bal nog maar net als eerste. Sats passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Košuta de bal. Košuta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ISKRA ISKRZYNIA 25%, Oderka1945 75%.
LKS ISKRA ISKRZYNIA - Oderka1945 6:0