Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS ZEROSIEDEM Ruch Hajduki
Normal Tactiek 532
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Kubisztal met de inworp. Misiurek geeft de bal voor. Klungelig pakt Sodalski de bal. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:1

5e minuut.
Bilko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wichura de bal onder controle te krijgen. Osmanović is nu in balbezit. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Skupień trapt de bal weg. Daar is Mikulicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderyckx speelt de bal door. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:2

12e minuut.
Sodalski rent richting de bal. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx geeft een hoge lob. Bartkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kubisztal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Henderyckx kopt de bal weg. Klungelig pakt Osmanović de bal. Sodalski rent richting de bal. Henderyckx onderschept slim de pass. Henderyckx geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Misiurek speelt de bal door. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal probeert naar een medespeler te passen. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Sodalski de bal. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović geeft de bal voor. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:3

22e minuut.
Henderyckx kopt de bal weg. Daar is Bilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmanović rent richting de bal. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. Skupień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:4

24e minuut.
Henderyckx geeft een hoge lob. Kubisztal kopt de bal weg. Misiurek met een sublieme pass. Osmanović kan de bal niet met de borst controleren. Osmanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:5

26e minuut.
Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek passt de bal zonder na te denken. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal geeft een hoge lob. Osmanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx passt de bal zonder na te denken. Chmielewski rent richting de bal. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:6

31e minuut.
Gac rent richting de bal. Gac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bartkiewicz de bal. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Henderyckx kopt de bal weg. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichura rent richting de bal. Osmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sodalski is nu in balbezit. Osmanović onderschept slim de pass. Osmanović geeft een hoge lob. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Miszkiel met een harde bal richting middenveld. Misiurek kopt de bal weg. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:7

36e minuut.
Misiurek met een sublieme pass. Henderyckx met een sublieme pass. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Skupień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:8

39e minuut.
Kubisztal geeft een lange en hoge pass. Miszkiel kopt de bal weg. Sodalski heeft problemen om de bal te vangen. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap. Skupień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Wypych is nu in balbezit. Braña onderschept slim de pass. Henderyckx speelt de bal door. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Łątka is nu in balbezit. Łątka geeft een hoge lob. Osmanović kopt de bal weg. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Skupień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS ZEROSIEDEM 85%, Ruch Hajduki 15%.
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:9

51e minuut.
Bartkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek geeft de bal voor. Osmanović heeft problemen om de bal te vangen. Osmanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:10

53e minuut.
Henderyckx passt de bal zonder na te denken. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović passt de bal met de wreef. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel. Skupień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kubisztal met een sublieme pass. Daar is Bilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:11

61e minuut.
Osmanović onderschept slim de pass. Osmanović probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:12

62e minuut.
Idziorek passt de bal zonder na te denken. Sodalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodalski passt de bal met de wreef. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:13

63e minuut.
Osmanović passt de bal in één keer door. Henderyckx is nu in balbezit. Osmanović rent richting de bal. Osmanović geeft een hoge lob. Chmielewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:14

66e minuut.
Chmielewski geeft een hoge lob. Daar is Henderyckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderyckx geeft de bal voor. Chmielewski krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Miszkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:15

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Miszkiel de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubisztal zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Osmanović de bal. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. Skupień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:16

73e minuut.
Bilko is nu in balbezit. Bilko geeft een hoge lob. Inworp. Kubisztal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmielewski geeft een lange en hoge pass. Skupień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osmanović krijgt zijn hoofd ertegen. Skupień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:17

75e minuut.
Misiurek onderschept slim de pass. Misiurek met een sublieme pass. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Skupień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:18

77e minuut.
Skupień met een sublieme pass. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx geeft de bal voor. Klungelig pakt Chmielewski de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Skupień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osmanović heeft problemen om de bal te vangen. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kubisztal geeft een hoge lob. Miszkiel heeft problemen om de bal te vangen. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:19

81e minuut.
Skupień speelt de bal door. Idziorek kopt de bal weg. Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Wichura rent richting de bal. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielewski probeert naar een medespeler te passen. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx probeert naar een medespeler te passen. Misiurek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Henderyckx met een sublieme pass. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović met een sublieme pass. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS ZEROSIEDEM 86%, Ruch Hajduki 14%.
RKS ZEROSIEDEM - Ruch Hajduki 0:19