Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Hajduki RKS ZEROSIEDEM
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 19.9
solide Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


8e minuut.
Ćwik geeft de bal voor. Daar is Bilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 1:0

12e minuut.
Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Sodalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 2:0

13e minuut.
Miszkiel kopt de bal weg. Henderyckx probeert naar een medespeler te passen. Bilicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chmielewski de bal onder controle te krijgen. Pallas krijgt zijn hoofd ertegen. Skupień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Breś onderschept slim de pass. Breś met een sublieme pass. Chmielewski rent richting de bal. Pallas rent richting de bal. Pallas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mikulicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zębacki de bal. Zębacki speelt de bal door. Idziorek rent richting de bal. Idziorek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bilicz rent richting de bal. Bilicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Bilko de bal. Pallas rent richting de bal. Pallas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Henderyckx met de inworp. Pallas is nu in balbezit. Mikulicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikulicz krijgt een gele kaart. Pallas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmielewski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 3:0

27e minuut.
Bilicz geeft een lange en hoge pass. Henderyckx met een sublieme pass. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Skupień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bilko trapt de bal weg. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek passt de bal in één keer door. Pallas is nu in balbezit. Pallas haalt uit met een fantastische trap. Skupień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Misiurek geeft een lange en hoge pass. Daar is Miszkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Skupień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 4:0

32e minuut.
Pallas rent richting de bal. Misiurek speelt de bal door. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Skupień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 5:0

33e minuut.
Misiurek passt de bal zonder na te denken. Pallas is nu in balbezit. Bilko is nu in balbezit. Pallas verovert de bal door een tackle van achteren. Pallas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Henderyckx kopt de bal weg. Pallas heeft problemen om de bal te vangen. Pallas passt de bal met de wreef. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Bilicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pallas de bal. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bilicz speelt de bal door. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski passt de bal met de wreef. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 22%, RKS ZEROSIEDEM 78%.
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 5:0

47e minuut.
Pallas kopt de bal weg. Daar is Wichura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Henderyckx zal de hoekschop nemen. Wichura kopt de bal weg. Daar is Kubisztal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubisztal speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Skupień met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henderyckx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misiurek heeft problemen om de bal te vangen. Misiurek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 6:0

52e minuut.
Bartkiewicz geeft de bal voor. Ługowski kopt de bal weg. Bilicz geeft een hoge lob. Pallas is nu in balbezit. Pallas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bilicz rent richting de bal. Bilicz geeft de bal voor. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Misiurek kopt de bal weg. Chmielewski is nu in balbezit. Pallas is nu in balbezit. Pallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 7:0

59e minuut.
Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski passt de bal in één keer door. Pallas is nu in balbezit. Pallas haalt uit met een fantastische trap. Skupień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 8:0

60e minuut.
Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Idziorek. Pallas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubisztal met een snel genomen vrije trap. Bilko kopt de bal weg. Bilicz met een sublieme pass. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Misiurek geeft een lange en hoge pass. Bartkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chmielewski speelt de bal door. Pallas is nu in balbezit. Pallas draait met de bal, schiet en ... Skupień bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 9:0

63e minuut.
Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Henderyckx geeft een hoge lob. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chmielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 10:0

65e minuut.
Łątka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wypych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Działo rent richting de bal. Działo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Misiurek speelt de bal door. Skupień met een sublieme pass. Henderyckx kopt de bal weg. Misiurek geeft de bal voor. Chmielewski krijgt zijn hoofd ertegen. Skupień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pallas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 11:0

67e minuut.
Miszkiel met een sublieme pass. Inworp. Ługowski met de inworp. Klungelig pakt Bilicz de bal. Bilicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Henderyckx kopt de bal weg. Pallas rent richting de bal. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Skupień probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx passt de bal in één keer door. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Skupień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 12:0

73e minuut.
Wypych met een sublieme pass. Henderyckx speelt de bal door. Sodalski probeert de bal aan de voet te houden. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Paal! Skupień probeert wanhopig de bal te grijpen. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Skupień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Breś probeert de bal aan de voet te houden. Misiurek rent richting de bal. Misiurek passt de bal in één keer door. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Henderyckx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sodalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sodalski met een sublieme pass. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kubisztal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek passt de bal zonder na te denken. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel. Skupień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Skupień werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx geeft de bal voor. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Skupień bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 21%, RKS ZEROSIEDEM 79%.
Ruch Hajduki - RKS ZEROSIEDEM 13:0