Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krakowskie Doły Huragan Lipniki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Daar is Grycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grycki met een sublieme pass. Brychczy rent richting de bal. Brychczy haalt uit met een fantastische trap. Kruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowskie Doły - Huragan Lipniki 1:0

22e minuut.
Kurczak met een sublieme pass. Przygoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurczak krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kulczycki speelt de bal door. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta speelt de bal door. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowskie Doły 53%, Huragan Lipniki 47%.
Krakowskie Doły - Huragan Lipniki 1:0

52e minuut.
Bydłoń controleert de bal met de borst. Drewniak is nu in balbezit. Drewniak met een sublieme pass. Fąk is nu in balbezit. Fąk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Golanko trapt de bal weg. Przygoda rent richting de bal. Kurczak maakt een afschuwelijke overtreding. Przygoda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Przygoda kan niet meer verder spelen. Sankiewicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Fąk passt de bal zonder na te denken. Bydłoń probeert naar een medespeler te passen. Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak geeft een hoge lob. Wilkoszewski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Drewniak de bal. Psikuta onderschept slim de pass. Psikuta probeert naar een medespeler te passen. Brychczy heeft problemen om de bal te vangen. Brychczy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kulczycki passt de bal met de wreef. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski met een sublieme pass. Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek haalt uit met een fantastische trap. Golanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krakowskie Doły - Huragan Lipniki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowskie Doły 57%, Huragan Lipniki 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krakowskie Doły - Huragan Lipniki 1:1