Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc świetego Antoniego Szmacianka Katowice
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks is nu in balbezit. Sulecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulecki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bagsik probeert naar een medespeler te passen. Proksa geeft de bal voor. Daar is Połomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kochanowski passt de bal met de wreef. Palizas is nu in balbezit. Palizas speelt de bal door. Rabiniak rent richting de bal. Rabiniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Paluszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz passt de bal in één keer door. Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz draait met de bal, schiet en ... Adamczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - Szmacianka Katowice 0:1

44e minuut.
Połomski geeft een hoge lob. Inworp. Kochanowski met een snelle inworp. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc świetego Antoniego 56%, Szmacianka Katowice 44%.
Fc świetego Antoniego - Szmacianka Katowice 0:1

59e minuut.
Tokarz rent richting de bal. Tokarz geeft de bal voor. Czechowski is nu in balbezit. Czechowski schiet op doel. Proksa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Budnicki rent richting de bal. Budnicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Śmiecikowski de bal. Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Piękoś trapt de bal weg van het doel. Karolkiewicz kopt de bal weg. Budnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Czechowski is nu in balbezit. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czechowski maakt een afschuwelijke overtreding. Jaranowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jaranowski kan niet meer verder spelen. Janzen komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tokarz probeert naar een medespeler te passen. Piecuch met een sublieme pass. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Czechowski is nu in balbezit. Czechowski draait met de bal, schiet en ... Piękoś bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc świetego Antoniego 62%, Szmacianka Katowice 38%.
Fc świetego Antoniego - Szmacianka Katowice 0:1