Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Locomotive Tbilisi Blue Mountain State
Normal Tactiek Save The Rave
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 46.7
poor Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Majellaro de bal. Majellaro geeft een hoge lob. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel draait met de bal, schiet en ... Gajosiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:1

5e minuut.
Bartovský is nu in balbezit. Bartovský speelt de bal door. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:2

7e minuut.
Villarroel is nu in balbezit. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Teufel rent richting de bal. Teufel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:3

13e minuut.
Stęplowski geeft een hoge lob. Daar is Kuzynków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Süneroğlu probeert naar een medespeler te passen. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante passt de bal in één keer door. Teufel heeft problemen om de bal te vangen. Teufel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Majellaro heeft problemen om de bal te vangen. Majellaro geeft de bal voor. Kolęda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartovský verovert de bal door een tackle van achteren. Bartovský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Süneroğlu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bustamante de bal onder controle te krijgen. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel schiet op doel. Gajosiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:4

24e minuut.
Villarroel rent richting de bal. Villarroel probeert naar een medespeler te passen. Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Teufel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bartovský is nu in balbezit. Bartovský passt de bal met de wreef. Villarroel probeert naar een medespeler te passen. Teufel rent richting de bal. Teufel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Majellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Majellaro probeert naar een medespeler te passen. Teufel rent richting de bal. Teufel schiet op doel. Gajosiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Stęplowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bartovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartovský passt de bal met de wreef. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:5

33e minuut.
Obszański heeft problemen om de bal te vangen. Bartovský geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuzynków de bal. Teufel is nu in balbezit. Teufel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Villarroel passt de bal met de wreef. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel passt de bal zonder na te denken. Bustamante rent richting de bal. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Majellaro controleert de bal met de borst. Majellaro met een sublieme pass. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:6

40e minuut.
Villarroel kopt de bal weg. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante passt de bal zonder na te denken. Teufel is nu in balbezit. Teufel schiet op doel. Gajosiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:7

43e minuut.
Bachmatiuk met de inworp. Bartovský rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolęda. Kolęda krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bartovský passt de bal met de wreef. Majellaro heeft problemen om de bal te vangen. Majellaro met een sublieme pass. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Locomotive Tbilisi 74%, Blue Mountain State 26%.
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:7

50e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Bustamante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Teufel de bal. Teufel haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:8

50e minuut.
Kolęda probeert naar een medespeler te passen. Zawodziński heeft problemen om de bal te vangen. Teufel rent richting de bal. Teufel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:9

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gajosiński met een harde bal richting middenveld. Stęplowski kopt de bal weg. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:10

56e minuut.
Inworp. Majellaro met de inworp. Bartovský geeft de bal voor. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stęplowski onderschept slim de pass. Stęplowski geeft de bal voor. Teufel rent richting de bal. Teufel haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:11

73e minuut.
Villarroel onderschept slim de pass. Villarroel geeft een hoge lob. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante geeft een hoge lob. Bartovský probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft een hoge lob. Teufel heeft problemen om de bal te vangen. Teufel schiet op doel. Gajosiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gajosiński trapt de bal weg van het doel. Zawodziński rent richting de bal. Bartovský begaat een overtreding. Bartovský krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Villarroel met een sublieme pass. Milanowski is nu in balbezit. Teufel onderschept slim de pass. Teufel haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:12

83e minuut.
Villarroel rent richting de bal. Teufel is nu in balbezit. Bustamante geeft een hoge lob. Majellaro is nu in balbezit. Majellaro schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:13

84e minuut.
Milanowski probeert de bal met de borst te controleren. Obszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel haalt uit met een fantastische trap. Milanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Szwed geeft een hoge lob. Inworp. Bustamante met de inworp. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bartovský met een sublieme pass. Kuzynków rent richting de bal. Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel draait met de bal, schiet en ... Gajosiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Locomotive Tbilisi 76%, Blue Mountain State 24%.
FC Locomotive Tbilisi - Blue Mountain State 0:13