Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Jeziorak Szczecin FC Oblatywacze
Normal Tactiek Moja atak
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 38.9
waardeloos Schieten solide
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Mezenga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pepić rent richting de bal. Pepić passt de bal met de wreef. Bueso rent richting de bal. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Przyrowski bokst de bal weg.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buğdaycı met een snelle inworp. Pepić probeert naar een medespeler te passen. Bueso is nu in balbezit. Bueso schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Pepić de bal. Pepić geeft een lange en hoge pass. Burzań heeft problemen om de bal te vangen. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:1

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plombon trapt de bal weg. Buğdaycı kopt de bal weg. Daar is Bueso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:2

14e minuut.
Buğdaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Buğdaycı speelt de bal door. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso schiet op doel. Przyrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:3

17e minuut.
Boymans is nu in balbezit. Buğdaycı rent richting de bal. Buğdaycı passt de bal zonder na te denken. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Mezenga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pomponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomponi geeft een lange en hoge pass. Pepić rent richting de bal. Pepić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Buğdaycı met een sublieme pass. Klungelig pakt Pepić de bal. Pepić probeert naar een medespeler te passen. Bueso is nu in balbezit. Bueso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:4

26e minuut.
Pomponi passt de bal zonder na te denken. Buğdaycı rent richting de bal. Buğdaycı speelt de bal door. Bueso is nu in balbezit. Bueso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:5

28e minuut.
Pomponi onderschept slim de pass. Pomponi geeft de bal voor. Klungelig pakt Burzań de bal. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:6

38e minuut.
Boymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Boymans speelt de bal door. Buğdaycı probeert naar een medespeler te passen. Bueso is nu in balbezit. Bueso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Pomponi kopt de bal weg. Mezenga met een sublieme pass. Pepić met een sublieme pass. Bueso rent richting de bal. Bueso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Przyrowski trapt de bal weg van het doel. Ocampo kopt de bal weg. Bueso is nu in balbezit. Bueso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:7

45e minuut.
Pomponi passt de bal zonder na te denken. Mezenga met een sublieme pass. Ocampo probeert de bal aan de voet te houden. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Jeziorak Szczecin 75%, FC Oblatywacze 25%.
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:7

48e minuut.
Pepić met een sublieme pass. Buğdaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycı passt de bal zonder na te denken. Bueso rent richting de bal. Bueso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Przyrowski trapt de bal weg van het doel. Pomponi kopt de bal weg. Bueso rent richting de bal. Bueso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Przyrowski trapt de bal weg. Mezenga kopt de bal weg. Bueso rent richting de bal. Bueso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:8

54e minuut.
Plombon met een harde bal richting middenveld. Hordyński controleert de bal met de borst. Ocampo met een sublieme pass. Bueso is nu in balbezit. Bueso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pomponi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mezenga geeft een lange en hoge pass. Przyrowski met een sublieme pass. Pomponi kopt de bal weg. Ocampo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pepić passt de bal in één keer door. Bueso is nu in balbezit. Plombon begaat een overtreding. Plombon krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Mikruta geeft de bal voor. Buğdaycı met een sublieme pass. Mezenga geeft de bal voor. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:9

69e minuut.
Bueso heeft problemen om de bal te vangen. Bueso passt de bal zonder na te denken. Ocampo rent richting de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Burzań probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pomponi neemt de hoekschop. Bueso rent richting de bal. Bueso schiet op doel. Przyrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:10

72e minuut.
Buğdaycı passt de bal met de wreef. Pepić is nu in balbezit. Pepić met een sublieme pass. Bueso is nu in balbezit. Bueso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:11

74e minuut.
Mezenga rent richting de bal. Mezenga speelt de bal door. Buğdaycı met een sublieme pass. Bueso rent richting de bal. Bueso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Banek is nu in balbezit. Vulpeşean verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Pepić rent richting de bal. Pepić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pepić probeert naar een medespeler te passen. Mezenga probeert de bal met de borst te controleren. Buğdaycı probeert naar een medespeler te passen. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Plombon rent richting de bal. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo schiet op doel. Przyrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:12

85e minuut.
Bueso verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wende komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Plombon rent richting de bal. Plombon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buğdaycı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pepić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Jeziorak Szczecin 82%, FC Oblatywacze 18%.
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:13