Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Trees FC Oblatywacze
451 Tactiek Moja atak
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 46.8
matig Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
Mezenga probeert naar een medespeler te passen. Buğdaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycı passt de bal in één keer door. Jánok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Buğdaycı kopt de bal weg. Jánok heeft problemen om de bal te vangen. Czecholiński rent richting de bal. Jánok verovert de bal door een tackle van achteren. Jánok haalt uit met een fantastische trap. Bierzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Trees - FC Oblatywacze 0:1

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buğdaycı zal de hoekschop nemen. Daar is Jánok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jánok draait met de bal, schiet en ... Bierzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Trees - FC Oblatywacze 0:2

23e minuut.
Jánok speelt de bal door. Daar is Pepić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepić speelt de bal door. Ocampo rent richting de bal. Ocampo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bierzyński met een harde bal richting middenveld. Ocampo kopt de bal weg. Klungelig pakt Czecholiński de bal. Jánok is nu in balbezit. Jánok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Czecholiński rent richting de bal. Ocampo onderschept slim de pass. Jánok is nu in balbezit. Jánok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bierzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Wicki met een harde bal richting middenveld. Vulpeşean kopt de bal weg. Kęska is nu in balbezit. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bierzyński met een harde bal richting middenveld. Mezenga kopt de bal weg. Jánok heeft problemen om de bal te vangen. Jánok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Trees - FC Oblatywacze 0:3

39e minuut.
Pepić speelt de bal door. Klungelig pakt Jánok de bal. Czecholiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánok verovert de bal door een tackle van achteren. Jánok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pepić verovert de bal door een tackle van achteren. Pepić met een sublieme pass. Ocampo is nu in balbezit. Jánok rent richting de bal. Jánok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czecholiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buğdaycı neemt de hoekschop. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel. Jánok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bierzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bogusz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Trees - FC Oblatywacze 0:4

44e minuut.
Żymirski probeert naar een medespeler te passen. Pepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepić passt de bal in één keer door. Jánok is nu in balbezit. Jánok draait met de bal, schiet en ... Bierzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Trees 74%, FC Oblatywacze 26%.
Brave Trees - FC Oblatywacze 0:4

47e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. Czecholiński is nu in balbezit. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Jánok rent richting de bal. Jánok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Buğdaycı met een snelle inworp. Pepić geeft een hoge lob. Jánok springt en kopt de bal. Bierzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Trees - FC Oblatywacze 0:5

52e minuut.
Vulpeşean geeft een hoge lob. Wicki kan de bal niet met de borst controleren. Bogusz is nu in balbezit. Jánok verovert de bal door een tackle van achteren. Jánok schiet op doel. Bierzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Mezenga rent richting de bal. Mezenga passt de bal met de wreef. Pepić is nu in balbezit. Pepić geeft de bal voor. Klungelig pakt Czecholiński de bal. Bierzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jánok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Trees - FC Oblatywacze 0:6

57e minuut.
Topolewski probeert naar een medespeler te passen. Buğdaycı met een sublieme pass. Czecholiński is nu in balbezit. Jánok onderschept slim de pass. Jánok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bogusz de bal. Bogusz geeft de bal voor. Inworp. Pomponi met een snelle inworp. Ocampo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szymczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzenkowski probeert naar een medespeler te passen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jánok krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Trees - FC Oblatywacze 0:7

78e minuut.
Topolewski rent richting de bal. Topolewski speelt de bal door. Pepić met een sublieme pass. Jánok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánok draait met de bal, schiet en ... Bierzyński bokst de bal weg.

82e minuut.
Inworp. Parol komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Wicki geeft de bal voor. Inworp. Pomponi met de inworp. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Trees - FC Oblatywacze 0:8

83e minuut.
Kwast rent richting de bal. Kwast probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wicki de bal. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Trees - FC Oblatywacze 0:9

84e minuut.
Kwast heeft problemen om de bal te vangen. Kwast passt de bal zonder na te denken. Skałuba is nu in balbezit. Parol verovert de bal door een tackle van achteren. Parol haalt uit met een fantastische trap. Bierzyński bokst de bal weg. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Mezenga kopt de bal weg. Klungelig pakt Ocampo de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Bierzyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Trees 78%, FC Oblatywacze 22%.
Brave Trees - FC Oblatywacze 0:9