Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Klapa THC Węgrów
atak 1 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 22.7
very good Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen average


1e minuut.
Koprđa passt de bal zonder na te denken. Nieves probeert naar een medespeler te passen. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koenig de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - THC Węgrów 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Armaos de bal. Armaos geeft de bal voor. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szafarz draait met de bal, schiet en ... Mamet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garsta heeft problemen om de bal te vangen. Szafarz rent richting de bal. Szafarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - THC Węgrów 2:0

5e minuut.
Nieves passt de bal met de wreef. Koprđa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip begaat een overtreding. Pilip krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Inworp. Zelaya met een snelle inworp. Jęczmionka speelt de bal door. Daar is Szafarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jęczmionka onderschept slim de pass. Jerużalski onderschept slim de pass. Jerużalski geeft de bal voor. Klungelig pakt Szafarz de bal. Szafarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - THC Węgrów 3:0

15e minuut.
Zelaya onderschept slim de pass. Jerużalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerużalski passt de bal met de wreef. Koprđa rent richting de bal. Koprđa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Armaos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieves is nu in balbezit. Nieves met een sublieme pass. Koprđa rent richting de bal. Koprđa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - THC Węgrów 4:0

20e minuut.
Zelaya geeft de bal voor. Szafarz probeert de bal met de borst te controleren. Majerczyk onderschept slim de pass. Szafarz onderschept slim de pass. Szafarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Szafarz rent richting de bal. Szafarz passt de bal met de wreef. Koprđa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprđa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - THC Węgrów 5:0

24e minuut.
Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo passt de bal met de wreef. Nieves probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szafarz de bal. Szafarz haalt uit met een fantastische trap. Mamet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garsta heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Dziobak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerużalski rent richting de bal. Jerużalski passt de bal met de wreef. Daar is Okrzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzewski draait met de bal, schiet en ... Mamet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzewski met een sublieme pass. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz haalt uit met een fantastische trap. Mamet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Jęczmionka geeft de bal voor. Koprđa kopt de bal weg. Szafarz heeft problemen om de bal te vangen. Szafarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - THC Węgrów 6:0

32e minuut.
Jerużalski probeert naar een medespeler te passen. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves passt de bal zonder na te denken. Koprđa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprđa schiet op doel. Paal! Koprđa geeft de bal voor. Klungelig pakt Garsta de bal. Jerużalski rent richting de bal. Jerużalski haalt uit met een fantastische trap. Majerczyk probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

37e minuut.
Koenig kopt de bal weg. Daar is Jerużalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerużalski probeert naar een medespeler te passen. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz draait met de bal, schiet en ... Mamet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koenig rent richting de bal. Koenig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Armaos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koprđa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Koprđa rent richting de bal. Błoński begaat een overtreding. Koprđa raakt geblesseerd tijdens het duel. Armaos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szafarz rent richting de bal. Szafarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Klapa 18%, THC Węgrów 82%.
TS Klapa - THC Węgrów 6:0

51e minuut.
Jerużalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerużalski passt de bal met de wreef. Okrzewski is nu in balbezit. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Jerużalski passt de bal met de wreef. Koprđa is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Koenig ... Strafschop! Directe rode kaart, Koenig moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Koenig schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Koprđa raakt geblesseerd tijdens het duel. Szafarz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Błoński geeft de bal voor. Zelaya speelt de bal door. Szafarz rent richting de bal. Szafarz schiet op doel. Mamet probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Armaos rent richting de bal. Armaos geeft een lange en hoge pass. Szafarz rent richting de bal. Koprđa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprđa draait met de bal, schiet en ... Mamet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Jerużalski passt de bal in één keer door. Okrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzewski schiet op doel. Garsta probeert de bal aan de voet te houden. Koprđa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - THC Węgrów 7:0

69e minuut.
Koprđa kan de bal niet met de borst controleren. Koprđa speelt de bal door. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - THC Węgrów 8:0

79e minuut.
Jęczmionka met een sublieme pass. Jerużalski geeft de bal voor. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - THC Węgrów 9:0

82e minuut.
Daar is Koprđa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koprđa passt de bal in één keer door. Armaos is nu in balbezit. Armaos geeft de bal voor. Szafarz krijgt zijn hoofd ertegen. Mamet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Działo speelt de bal door. Armaos rent richting de bal. Armaos passt de bal met de wreef. Koprđa is nu in balbezit. Koprđa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski passt de bal in één keer door. Okrzewski rent richting de bal. Szafarz rent richting de bal. Szafarz schiet op doel. Mamet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Koprđa is nu in balbezit. Koprđa geeft een hoge lob. Szafarz rent richting de bal. Szafarz schiet op doel. Mamet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - THC Węgrów 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Klapa 15%, THC Węgrów 85%.
TS Klapa - THC Węgrów 10:0