Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Piekło Aschauer Kickers
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Warać geeft een hoge lob. Inworp. Niemyski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Niemyski is nu in balbezit. Niemyski speelt de bal door. Klungelig pakt Widera de bal. Widera draait met de bal, schiet en ... Licheński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - Aschauer Kickers 1:0

17e minuut.
Dębiński met een sublieme pass. Widera is nu in balbezit. Widera passt de bal zonder na te denken. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski haalt uit met een fantastische trap. Licheński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Piekło 33%, Aschauer Kickers 67%.
CF Piekło - Aschauer Kickers 1:0

46e minuut.
Jarosik met een sublieme pass. Niemyski rent richting de bal. Niemyski geeft een lange en hoge pass. Widera is nu in balbezit. Widera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Niemyski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jarosik rent richting de bal. Jarosik passt de bal met de wreef. Widera is nu in balbezit. Widera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jarosik met een sublieme pass. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski passt de bal in één keer door. Widera rent richting de bal. Widera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Niemyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brzęk de bal. Widera rent richting de bal. Widera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Suchan passt de bal met de wreef. Rams geeft de bal voor. Niemyski kopt de bal weg. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski geeft de bal voor. Licheński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Widera is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - Aschauer Kickers 2:0

80e minuut.
Polakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Migacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sokołowski. Sokołowski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysko verovert de bal door een tackle van achteren. Łysko geeft een hoge lob. Widera rent richting de bal. Widera geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Małosolny de bal. Łysko rent richting de bal. Łysko passt de bal zonder na te denken. Niemyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sokołowski geeft een hoge lob. Warać probeert de bal met de borst te controleren. Widera is nu in balbezit. Widera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - Aschauer Kickers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Piekło 20%, Aschauer Kickers 80%.
CF Piekło - Aschauer Kickers 3:0