Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nitche Bukietowa Team
Normal Tactiek 5-3-2 Bukietowa
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 48.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


8e minuut.
Moeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak met een sublieme pass. Rodríguez Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Waśków kopt de bal weg. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan passt de bal in één keer door. Rodríguez Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villalobos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Taczkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acevedo met de inworp. Rodríguez Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villalobos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:1

10e minuut.
Daar is Michałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloniak is nu in balbezit. Waśków rent richting de bal. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rodríguez Villalobos kopt de bal weg. Moeller kan de bal niet met de borst controleren. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. Pierzchała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:2

16e minuut.
Daribyan is nu in balbezit. Daribyan geeft een hoge lob. Rodríguez Villalobos kopt de bal weg. Iloniak heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Acevedo passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Villalobos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iloniak de bal. Iloniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:3

24e minuut.
Michałek speelt de bal door. Daar is Janke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak draait met de bal, schiet en ... Pierzchała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Malkus rent richting de bal. Medves verovert de bal door een tackle van achteren. Medves passt de bal met de wreef. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een hoge lob. Paal! Iloniak rent richting de bal. Iloniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:4

27e minuut.
Rodríguez Villalobos is nu in balbezit. Rodríguez Villalobos passt de bal zonder na te denken. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan geeft de bal voor. Iloniak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:5

29e minuut.
Koszakow verovert de bal door een tackle van achteren. Koszakow geeft de bal voor. Moeller heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak schiet op doel. Pierzchała bokst de bal weg.

31e minuut.
Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villalobos met een sublieme pass. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:6

36e minuut.
Piosik is nu in balbezit. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rodríguez Villalobos de bal onder controle te krijgen. Iloniak rent richting de bal. Iloniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodríguez Villalobos is nu in balbezit. Rodríguez Villalobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:7

37e minuut.
Derbin rent richting de bal. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Smoleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak schiet op doel. Pierzchała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:8

42e minuut.
Iloniak is nu in balbezit. Moeller is nu in balbezit. Moeller passt de bal in één keer door. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos schiet op doel. Pierzchała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nitche 77%, Bukietowa Team 23%.
FC Nitche - Bukietowa Team 0:8

49e minuut.
Moeller probeert de bal met de borst te controleren. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak geeft een hoge lob. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Acevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acevedo geeft een hoge lob. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moeller de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:9

57e minuut.
Malkus kopt de bal weg. Michałek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Koszakow maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Medves kopt de bal weg. Daar is Daribyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daribyan met een sublieme pass. Rodríguez Villalobos is nu in balbezit. Rodríguez Villalobos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:10

62e minuut.
Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow geeft de bal voor. Derbin heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:11

64e minuut.
Iloniak onderschept slim de pass. Iloniak passt de bal met de wreef. Rodríguez Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villalobos haalt uit met een fantastische trap. Pierzchała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:12

73e minuut.
Strąk is nu in balbezit. Daribyan onderschept slim de pass. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Iloniak probeert de bal met de borst te controleren. Iloniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pierzchała trapt de bal weg. Daribyan kopt de bal weg. Smoleń is nu in balbezit. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak draait met de bal, schiet en ... Pierzchała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos schiet op doel. Pierzchała bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:13

76e minuut.
Rodríguez Villalobos onderschept slim de pass. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villalobos is nu in balbezit. Iloniak rent richting de bal. Iloniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:14

78e minuut.
Acevedo met een snelle inworp. Rodríguez Villalobos controleert de bal met de borst. Waśków speelt de bal door. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Moeller met een harde bal richting middenveld. Daribyan geeft de bal voor. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Taczkowski met een harde bal richting middenveld. Daribyan probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Pierzchała trapt de bal weg. Santiago López geeft de bal voor. Rodríguez Villalobos kopt de bal weg. Pierzchała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Iloniak kopt de bal weg. Daar is Taczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villalobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nitche - Bukietowa Team 0:15

84e minuut.
Moeller probeert naar een medespeler te passen. Medves is nu in balbezit. Medves passt de bal in één keer door. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Janke bereikt de bal nog maar net als eerste. Medves verovert de bal door een tackle van achteren. Medves passt de bal in één keer door. Iloniak rent richting de bal. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nitche 79%, Bukietowa Team 21%.
FC Nitche - Bukietowa Team 0:15