Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomskie Pojeby Perła Konstancin
5-3-2 DEF Tactiek 352
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 36.5
solid Schieten weak
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Machuka is nu in balbezit. Beray onderschept slim de pass. Beray passt de bal met de wreef. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Koranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 1:0

9e minuut.
Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Beray rent richting de bal. Beray speelt de bal door. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koranda met een harde bal richting middenveld. Czapnik speelt de bal door. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koranda speelt de bal door. Czapnik kopt de bal weg. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Machuka de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bouson rent richting de bal. Bouson met een sublieme pass. Daar is Menichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapnik rent richting de bal. Czapnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bouson probeert naar een medespeler te passen. Untner probeert naar een medespeler te passen. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray haalt uit met een fantastische trap. Koranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Menichelli rent richting de bal. Menichelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Untner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beray met een sublieme pass. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Untner bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner passt de bal met de wreef. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cavalieri onderschept slim de pass. Bouson probeert naar een medespeler te passen. Beray rent richting de bal. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 2:0

39e minuut.
Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik geeft de bal voor. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ... Koranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Untner probeert naar een medespeler te passen. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli passt de bal zonder na te denken. Beray is nu in balbezit. Beray haalt uit met een fantastische trap. Koranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Beray kopt de bal weg. Menichelli kan de bal niet met de borst controleren. Beray is nu in balbezit. Czapnik is nu in balbezit. Czapnik haalt uit met een fantastische trap. Koranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ... Koranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ehamäe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 35%, Perła Konstancin 65%.
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 3:0

47e minuut.
Bouson onderschept slim de pass. Bouson geeft de bal voor. Daar is Machuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beray verovert de bal door een tackle van achteren. Beray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 4:0

64e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een hoge lob. Vitányi geeft een hoge lob. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Koranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

67e minuut.
Menichelli is nu in balbezit. Fonseca begaat een overtreding. Menichelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fonseca speelt de bal door. Czapnik met een snel genomen vrije trap. Beray maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 5:0

70e minuut.
Bouson kopt de bal weg. Klungelig pakt Menichelli de bal. Deteşan speelt de bal door. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Marinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Marinescu passt de bal zonder na te denken. Menichelli rent richting de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Koranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 6:0

78e minuut.
Iacoi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Untner de bal. Untner passt de bal met de wreef. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Paal! Koranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 7:0

83e minuut.
Untner is nu in balbezit. Untner passt de bal met de wreef. Czapnik met een sublieme pass. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vitányi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mieleszko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 35%, Perła Konstancin 65%.
Radomskie Pojeby - Perła Konstancin 7:0