Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukietowa Team Piekielna Drużyna
1 Tactiek ofiary losu
56% Balbezit 44%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 38.1
solide Schieten solide
matig Passen matig
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Artistico geeft de bal voor. Rodríguez Villalobos probeert de bal aan de voet te houden. Iloniak rent richting de bal. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. Lisitsyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 1:0

8e minuut.
Ryndak rent richting de bal. Yağcılar rent richting de bal. Ryndak is nu in balbezit. Yağcılar rent richting de bal. Yağcılar draait met de bal, schiet en ... Paal! Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Kieruczenko bokst de bal weg. Yağcılar rent richting de bal. Yağcılar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Valentinov met de inworp. Vacas is nu in balbezit. Şuteu probeert naar een medespeler te passen. Vacas heeft problemen om de bal te vangen. Vacas geeft een lange en hoge pass. Kieruczenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yağcılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcılar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 1:1

17e minuut.
Heintze kopt de bal weg. Reyad rent richting de bal. Reyad geeft een hoge lob. Heintze is nu in balbezit. Iloniak onderschept slim de pass. Lisitsyn bokst de bal weg. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas geeft een lange en hoge pass. Iloniak is nu in balbezit. Rodríguez Villalobos is nu in balbezit. Rodríguez Villalobos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Caffrey verovert de bal door een tackle van achteren. Caffrey geeft een lange en hoge pass. Yağcılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcılar draait met de bal, schiet en ... Bảo Huy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 1:2

36e minuut.
Pielak geeft een lange en hoge pass. Vacas rent richting de bal. Vacas passt de bal in één keer door. Yağcılar is nu in balbezit. Yağcılar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 1:3

39e minuut.
Passaretti probeert naar een medespeler te passen. Koszakow met een sublieme pass. Yağcılar met een sublieme pass. Vacas is nu in balbezit. Vacas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 69%, Piekielna Drużyna 31%.
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 1:3

48e minuut.
Koszakow onderschept slim de pass. Koszakow geeft een hoge lob. Rodríguez Villalobos is nu in balbezit. Rodríguez Villalobos schiet op doel. Lisitsyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 2:3

54e minuut.
Kieruczenko trapt de bal weg. Valentinov rent richting de bal. Valentinov geeft de bal voor. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Iloniak stond buitenspel. Caffrey maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ryndak kopt de bal weg. Yağcılar is nu in balbezit. Yağcılar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pato geeft de bal voor. Inworp. Ryndak met de inworp. Pielak is nu in balbezit. Pielak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yağcılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcılar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 2:4

72e minuut.
Bảo Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo Huy geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 3:4

75e minuut.
Klungelig pakt Koszakow de bal. Koszakow passt de bal in één keer door. Rodríguez Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak rent richting de bal. Klungelig pakt Iloniak de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 4:4

78e minuut.
Yağcılar rent richting de bal. Vacas rent richting de bal. Şuteu onderschept slim de pass. Yağcılar verovert de bal door een tackle van achteren. Yağcılar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pato geeft de bal voor. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak geeft een hoge lob. Rodríguez Villalobos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 5:4

84e minuut.
Pato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valentinov met een snelle inworp. Vacas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Şuteu met een harde bal richting middenveld. Koszakow speelt de bal door. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. Lisitsyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 6:4

86e minuut.
Vacas is nu in balbezit. Vacas passt de bal in één keer door. Pielak rent richting de bal. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak draait met de bal, schiet en ... Lisitsyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 60%, Piekielna Drużyna 40%.
Bukietowa Team - Piekielna Drużyna 6:4