Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0025
  • Stadion: Vitte FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4394
Vitte FC Szubienica
Test1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 16
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Muscò geeft de bal voor. Kostka heeft problemen om de bal te vangen. Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap. Borys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Szubienica 1:0

4e minuut.
Doeltrap. Borys trapt de bal weg van het doel. Daar is Deptuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamuner rent richting de bal. Zamuner schiet op doel. Borys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Szubienica 2:0

6e minuut.
Zamuner kopt de bal weg. Daar is Cira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cira speelt de bal door. Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Schneiders bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneiders probeert naar een medespeler te passen. Kostka is nu in balbezit. Ben Tifour verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Tifour schiet op doel. Borys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour schiet op doel. Borys maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Zamuner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour is nu in balbezit. Zamuner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Harhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Harhaj schiet op doel. Kokosiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Szubienica 3:0

13e minuut.
Kokosiński geeft een hoge lob. Inworp. Camera met een snelle inworp. Harhaj is nu in balbezit. Harhaj draait met de bal, schiet en ... Borys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Szubienica 4:0

18e minuut.
Harhaj schiet op doel. Borys speelt de bal door. Schneiders is nu in balbezit. Schneiders geeft een lange en hoge pass. Harhaj is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sygnat rent richting de bal. Sygnat geeft een lange en hoge pass. Muscò kopt de bal weg. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gaiščiūnas met een sublieme pass. Zamuner is nu in balbezit. Zamuner passt de bal met de wreef. Harhaj is nu in balbezit. Harhaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Muscò onderschept slim de pass. Muscò geeft de bal voor. Harhaj is nu in balbezit. Harhaj haalt uit met een fantastische trap. Borys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Szubienica 5:0

28e minuut.
Gaiščiūnas is nu in balbezit. Gaiščiūnas geeft een lange en hoge pass. Camera speelt de bal door. Harhaj is nu in balbezit. Harhaj haalt uit met een fantastische trap. Borys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Zamuner met een sublieme pass. Harhaj is nu in balbezit. Harhaj passt de bal zonder na te denken. Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Szubienica 6:0

36e minuut.
Camera met een sublieme pass. Zamuner met een sublieme pass. Harhaj rent richting de bal. Harhaj schiet op doel. Borys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Szubienica 7:0

38e minuut.
Muscò probeert naar een medespeler te passen. Gaiščiūnas rent richting de bal. Gaiščiūnas met een sublieme pass. Harhaj is nu in balbezit. Harhaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Borys trapt de bal weg van het doel. Zamuner kopt de bal weg. Harhaj is nu in balbezit. Harhaj schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Ben Tifour passt de bal in één keer door. Zamuner is nu in balbezit. Zamuner passt de bal in één keer door. Harhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Harhaj draait met de bal, schiet en ... Borys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Szubienica 8:0

43e minuut.
Ben Tifour is nu in balbezit. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap. Borys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Szubienica 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitte FC 16%, Szubienica 84%.
Vitte FC - Szubienica 9:0

48e minuut.
Camera met een sublieme pass. Daar is Zamuner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamuner speelt de bal door. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Muscò geeft de bal voor. Kostka heeft problemen om de bal te vangen. Harhaj rent richting de bal. Harhaj haalt uit met een fantastische trap. Borys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Muscò probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ben Tifour de bal. Ben Tifour passt de bal met de wreef. Daar is Harhaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harhaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamuner is nu in balbezit. Zamuner passt de bal zonder na te denken. Harhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Harhaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sygnat rent richting de bal. Bajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat onderschept slim de pass. Sygnat geeft een lange en hoge pass. Ben Tifour krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Szubienica 10:0

61e minuut.
Muscò rent richting de bal. Muscò geeft de bal voor. Daar is Kostka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour schiet op doel. Borys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kostka kopt de bal weg. Camera geeft de bal voor. Ben Tifour geeft een lange en hoge pass. Harhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Harhaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ślepecki kopt de bal weg. Sorriso heeft problemen om de bal te vangen. Schneiders geeft een lange en hoge pass. Ben Tifour probeert de bal met de borst te controleren. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ... Borys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Camera geeft een hoge lob. Draba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kostka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Szubienica 11:0

70e minuut.
Deptuch rent richting de bal. Ben Tifour onderschept slim de pass. Ben Tifour speelt de bal door. Harhaj heeft problemen om de bal te vangen. Harhaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Muscò de bal. Muscò geeft een hoge lob. Harhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Harhaj draait met de bal, schiet en ... Borys probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kostka trapt de bal weg. Vergillito kopt de bal weg. Cira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamuner is nu in balbezit. Zamuner passt de bal in één keer door. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Muscò bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscò geeft de bal voor. Zamuner probeert naar een medespeler te passen. Harhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Harhaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Schneiders probeert de bal aan de voet te houden. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat passt de bal zonder na te denken. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour schiet op doel. Borys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gaiščiūnas geeft de bal voor. Zamuner kopt de bal weg. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiščiūnas onderschept slim de pass. Gaiščiūnas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Borys trapt de bal weg. Schneiders is nu in balbezit. Schneiders passt de bal zonder na te denken. Harhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Harhaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kokosiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camera met de inworp. Daar is Harhaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harhaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitte FC 9%, Szubienica 91%.
Vitte FC - Szubienica 11:0