Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolorowe Misie LEGNICA SOCCER
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Stelmaszewski rent richting de bal. Mielcarz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas is nu in balbezit. Mielcarz verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Grędkiewicz met een sublieme pass. Kośmider bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Włoch krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Stelmaszewski geeft een lange en hoge pass. Czysty is nu in balbezit. Kośmider onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kośmider zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Klungelig pakt Skrucha de bal. Gimalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrucha. Skrucha krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Włoch controleert de bal met de borst. Włoch probeert naar een medespeler te passen. Mielcarz rent richting de bal. Wichary rent richting de bal. Wichary draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - LEGNICA SOCCER 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 60%, LEGNICA SOCCER 40%.
Kolorowe Misie - LEGNICA SOCCER 1:0

50e minuut.
Grabski is nu in balbezit. Szrajda verovert de bal door een tackle van achteren. Szrajda probeert naar een medespeler te passen. Grędkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gimalski probeert naar een medespeler te passen. Jarocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterszajn is nu in balbezit. Jarocki verovert de bal door een tackle van achteren. Jarocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Wichary passt de bal met de wreef. Skrucha rent richting de bal. Skrucha passt de bal in één keer door. Grędkiewicz rent richting de bal. Grędkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gerszberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gimalski is nu in balbezit. Jarocki rent richting de bal. Gimalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimalski schiet op doel. Peterszajn probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 49%, LEGNICA SOCCER 51%.
Kolorowe Misie - LEGNICA SOCCER 1:0