Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiejskie Muszkietery KS Ogrodnik
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 19.9
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Berbecki onderschept slim de pass. Rotocki verovert de bal door een tackle van achteren. Łapiński begaat een overtreding. Łapiński krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyasik verovert de bal door een tackle van achteren. Matyasik geeft een hoge lob. Bruderek rent richting de bal. Bruderek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kłósek zal de hoekschop nemen. Łapiński is nu in balbezit. Bruderek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruderek krijgt een gele kaart. Łapiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Pudlik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blacha rent richting de bal. Blacha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kłósek onderschept slim de pass. Kłósek geeft de bal voor. Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek onderschept slim de pass. Bruderek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejskie Muszkietery 54%, KS Ogrodnik 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiejskie Muszkietery - KS Ogrodnik 0:0

55e minuut.
Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotocki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pudlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Butlewski geeft een lange en hoge pass. Szczerbaniuk rent richting de bal. Szczerbaniuk passt de bal in één keer door. Blacha rent richting de bal. Blacha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Łapiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berbecki rent richting de bal. Berbecki passt de bal met de wreef. Blacha is nu in balbezit. Blacha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejskie Muszkietery - KS Ogrodnik 1:0

68e minuut.
Warowy passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Breś de bal onder controle te krijgen. Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bruderek passt de bal met de wreef. Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński rent richting de bal. Bruderek verovert de bal door een tackle van achteren. Bruderek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bruderek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rotocki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Huzar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wiejskie Muszkietery - KS Ogrodnik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejskie Muszkietery 55%, KS Ogrodnik 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiejskie Muszkietery - KS Ogrodnik 1:1