Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolorowe Misie milutki35
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Grędkiewicz met een sublieme pass. Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral begaat een overtreding. Góral krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda passt de bal zonder na te denken. Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoch schiet op doel. Orzechowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kamiński neemt de hoekschop. Skrucha is nu in balbezit. Chwałek onderschept slim de pass. Chwałek schiet op doel. Czysty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gutfeld bokst de bal weg.

16e minuut.
Góral speelt de bal door. Skrucha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Glensk de bal. Wichary rent richting de bal. Wichary haalt uit met een fantastische trap. Orzechowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - milutki35 1:0

29e minuut.
Grędkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Skotara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grędkiewicz. Skotara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skotara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Gutfeld trapt de bal weg van het doel. Włoch rent richting de bal. Wojtkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtkowiak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 53%, milutki35 47%.
Kolorowe Misie - milutki35 1:0

48e minuut.
Góral passt de bal zonder na te denken. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda passt de bal in één keer door. Wichary is nu in balbezit. Wichary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Góral heeft problemen om de bal te vangen. Skotara is nu in balbezit. Skotara passt de bal met de wreef. Chwałek rent richting de bal. Chwałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Grędkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Koczko rent richting de bal. Koczko probeert naar een medespeler te passen. Chwałek rent richting de bal. Chwałek draait met de bal, schiet en ... Gutfeld bokst de bal weg.

75e minuut.
Skrucha passt de bal in één keer door. Daar is Włoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włoch passt de bal met de wreef. Wichary rent richting de bal. Wichary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptaszyński is nu in balbezit. Wichary onderschept slim de pass. Wichary haalt uit met een fantastische trap. Glensk probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Pozowski rent richting de bal. Pozowski geeft de bal voor. Ptaszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Góral is nu in balbezit. Góral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grędkiewicz controleert de bal met de borst. Koczko onderschept slim de pass. Koczko passt de bal met de wreef. Chwałek rent richting de bal. Chwałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotara bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral is nu in balbezit. Góral draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skotara de bal onder controle te krijgen. Orzechowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 48%, milutki35 52%.
Kolorowe Misie - milutki35 1:0