Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clevland Kolejarze B Team
433 Tactiek 2018
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.6 gemiddelde waardering 48.4
weak Schieten excellent
weak Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Szteter met een sublieme pass. Rajzer met een sublieme pass. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Szteter passt de bal zonder na te denken. Gilanyan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szteter neemt de hoekschop. Peixoto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zadylak kopt de bal weg. Luisini geeft een lange en hoge pass. Peixoto kopt de bal weg. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap. Wilkoszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto passt de bal met de wreef. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:1

9e minuut.
Lazetić geeft een hoge lob. Rajzer kopt de bal weg. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto schiet op doel. Wilkoszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:2

11e minuut.
Vergaert is nu in balbezit. Vergaert passt de bal zonder na te denken. Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Peixoto passt de bal in één keer door. Rajzer rent richting de bal. Met opzet legt Ziemnicki zijn tegenspeler op de grond. Rajzer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rajzer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Vergaert rent richting de bal. Vergaert geeft de bal voor. Ilonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski bokst de bal weg.

18e minuut.
Rajzer is nu in balbezit. Rajzer passt de bal zonder na te denken. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:3

20e minuut.
Luisini met een sublieme pass. Peixoto is nu in balbezit. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:4

22e minuut.
Zadylak is nu in balbezit. Rajzer onderschept slim de pass. Rajzer geeft een hoge lob. Gilanyan heeft problemen om de bal te vangen. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rajzer speelt de bal door. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto passt de bal zonder na te denken. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Peixoto is nu in balbezit. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ilonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap. Wilkoszewski bokst de bal weg.

30e minuut.
Klungelig pakt Ilonkowski de bal. Gilanyan onderschept slim de pass. Gilanyan geeft de bal voor. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szteter neemt de hoekschop. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski bokst de bal weg. Trelecki heeft problemen om de bal te vangen. Vergaert speelt de bal door. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski bokst de bal weg.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rajzer neemt de hoekschop. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:5

35e minuut.
Grędkiewicz passt de bal in één keer door. Luźny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peixoto. Peixoto krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Szteter verovert de bal door een tackle van achteren. Szteter passt de bal in één keer door. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:6

40e minuut.
Szteter met een snelle inworp. Vergaert controleert de bal met de borst. Vergaert met een sublieme pass. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Wilkoszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Rajzer speelt de bal door. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap. Wilkoszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:7

45e minuut.
Lazetić met een sublieme pass. Szteter is nu in balbezit. Szteter passt de bal in één keer door. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clevland Kolejarze 84%, B Team 16%.
Clevland Kolejarze - B Team 0:7

46e minuut.
Rajzer geeft een hoge lob. Peixoto rent richting de bal. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wilkoszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Wilkoszewski met een sublieme pass. Szteter kopt de bal weg. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap. Wilkoszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Szteter rent richting de bal. Szteter probeert naar een medespeler te passen. Peixoto heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto schiet op doel. Wilkoszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Trelecki is nu in balbezit. Vergaert verovert de bal door een tackle van achteren. Vergaert met een sublieme pass. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski bokst de bal weg. Chałaśkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Türkbay komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Vergaert is nu in balbezit. Vergaert met een sublieme pass. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:8

56e minuut.
Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer speelt de bal door. Vergaert rent richting de bal. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:9

58e minuut.
Lazetić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer met een sublieme pass. Peixoto rent richting de bal. Peixoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rajzer met een sublieme pass. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornacki begaat een overtreding. Peixoto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rajzer wilt de vrije trap nemen. Wilkoszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:10

62e minuut.
Türkbay met een sublieme pass. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan probeert naar een medespeler te passen. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Gilanyan geeft de bal voor. Rajzer rent richting de bal. Rajzer passt de bal met de wreef. Peixoto heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Wilkoszewski met een sublieme pass. Vergaert kopt de bal weg. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan schiet op doel. Wilkoszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:11

67e minuut.
Pohl rent richting de bal. Gilanyan is nu in balbezit. Vergaert met een sublieme pass. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilonkowski kopt de bal weg. Pohl kan de bal niet met de borst controleren. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilkoszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wilkoszewski probeert naar een medespeler te passen. Szteter met een sublieme pass. Rajzer probeert naar een medespeler te passen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Żygowski met een snelle inworp. Lazetić geeft de bal voor. Ilonkowski controleert de bal met de borst. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vergaert geeft een lange en hoge pass. Peixoto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Szteter is nu in balbezit. Szteter probeert naar een medespeler te passen. Gilanyan controleert de bal met de borst. Gilanyan schiet op doel. Wilkoszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:12

76e minuut.
Vergaert probeert naar een medespeler te passen. Kornacki rent richting de bal. Gilanyan onderschept slim de pass. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - B Team 0:13

79e minuut.
Trelecki rent richting de bal. Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto speelt de bal door. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szteter zal de hoekschop nemen. Kornacki controleert de bal met de borst. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Peixoto is nu in balbezit. Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer passt de bal met de wreef. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ilonkowski trapt de bal weg van het doel. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer passt de bal met de wreef. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Peixoto passt de bal zonder na te denken. Vergaert is nu in balbezit. Vergaert geeft een hoge lob. Peixoto kan de bal niet met de borst controleren. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clevland Kolejarze 80%, B Team 20%.
Clevland Kolejarze - B Team 0:13