Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real man city united Madrid 69 Oreł Moszczenica
Normal Tactiek 451
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 39.6
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Lademann rent richting de bal. Lademann passt de bal zonder na te denken. Tarallo probeert naar een medespeler te passen. Lademann rent richting de bal. Lademann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Błachaniec trapt de bal weg van het doel. Willma kopt de bal weg. Lademann is nu in balbezit. Lademann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:1

7e minuut.
Tarallo onderschept slim de pass. Tarallo probeert naar een medespeler te passen. Nośka is nu in balbezit. Morera is nu in balbezit. Morera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:2

10e minuut.
Nośka heeft problemen om de bal te vangen. Morera verovert de bal door een tackle van achteren. Morera passt de bal met de wreef. Madroñero geeft een lange en hoge pass. Lademann springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lademann is nu in balbezit. Lademann passt de bal in één keer door. Willma met een sublieme pass. Lademann rent richting de bal. Lademann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Tarallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarallo passt de bal met de wreef. Willma heeft problemen om de bal te vangen. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pizzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Genga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Genga onderschept slim de pass. Genga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Willma passt de bal in één keer door. Błachaniec speelt de bal door. Willma heeft problemen om de bal te vangen. Lademann rent richting de bal. Lademann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:3

33e minuut.
Stelmasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Villafañe speelt de bal door. Willma met een sublieme pass. Klungelig pakt Lademann de bal. Lademann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Madroñero passt de bal met de wreef. Tarallo met een sublieme pass. Daar is Ząbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lademann rent richting de bal. Lademann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Retlewski is nu in balbezit. Willma verovert de bal door een tackle van achteren. Willma met een sublieme pass. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real man city united Madrid 69 78%, Oreł Moszczenica 22%.
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Stelmasiak de bal. Madroñero rent richting de bal. Madroñero speelt de bal door. Lademann rent richting de bal. Lademann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Madroñero verovert de bal door een tackle van achteren. Madroñero passt de bal zonder na te denken. Lademann rent richting de bal. Lademann schiet op doel. Ząbek probeert de bal aan de voet te houden. Błachaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:4

53e minuut.
Niedźwiedzki met een sublieme pass. Daar is Zawadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Lademann onderschept slim de pass. Lademann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Tarallo de bal. Lademann rent richting de bal. Lademann schiet op doel. Willma controleert de bal met de borst. Willma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tarallo verovert de bal door een tackle van achteren. Tarallo speelt de bal door. Genga speelt de bal door. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Błachaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Willma onderschept slim de pass. Willma speelt de bal door. Lademann rent richting de bal. Lademann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rymer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doliński geeft een lange en hoge pass. Ząbek kopt de bal weg. Willma heeft problemen om de bal te vangen. Lademann rent richting de bal. Lademann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nośka is nu in balbezit. Willma onderschept slim de pass. Willma geeft de bal voor. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:5

63e minuut.
Baniera heeft problemen om de bal te vangen. Lademann is nu in balbezit. Lademann met een sublieme pass. Tarallo is nu in balbezit. Tarallo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Willma verovert de bal door een tackle van achteren. Willma passt de bal met de wreef. Daar is Lademann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lademann schiet op doel. Błachaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:6

68e minuut.
Genga passt de bal met de wreef. Pizzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzani geeft een lange en hoge pass. Lademann rent richting de bal. Lademann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:7

74e minuut.
Genga is nu in balbezit. Genga speelt de bal door. Klungelig pakt Lademann de bal. Lademann draait met de bal, schiet en ... Błachaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:8

76e minuut.
Willma probeert naar een medespeler te passen. Morera bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera met een sublieme pass. Lademann is nu in balbezit. Lademann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:9

78e minuut.
Genga rent richting de bal. Genga geeft een lange en hoge pass. Willma kopt de bal weg. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Retlewski is nu in balbezit. Willma onderschept slim de pass. Willma speelt de bal door. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:10

80e minuut.
Willma passt de bal zonder na te denken. Lademann rent richting de bal. Lademann passt de bal zonder na te denken. Willma rent richting de bal. Willma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Błachaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lademann rent richting de bal. Lademann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:11

83e minuut.
Doliński met een sublieme pass. Tarallo probeert naar een medespeler te passen. Genga probeert naar een medespeler te passen. Lademann rent richting de bal. Lademann draait met de bal, schiet en ... Błachaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Villafañe passt de bal zonder na te denken. Genga met een sublieme pass. Pizzani rent richting de bal. Pizzani speelt de bal door. Genga met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lademann rent richting de bal. Lademann haalt uit met een fantastische trap. Błachaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real man city united Madrid 69 80%, Oreł Moszczenica 20%.
Real man city united Madrid 69 - Oreł Moszczenica 0:12