Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pagan Z
442 Tactiek Eva
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 28.8
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Dyduch verovert de bal door een tackle van achteren. Dyduch met een sublieme pass. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel. Smyczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - Z 0:1

4e minuut.
Pachuła onderschept slim de pass. Tabor geeft een lange en hoge pass. Dyduch kopt de bal weg. Pachuła is nu in balbezit. Pachuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijas schiet op doel. Smyczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - Z 0:2

11e minuut.
Wenda passt de bal zonder na te denken. Pachuła rent richting de bal. Pachuła met een sublieme pass. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. Smyczyński bokst de bal weg.

13e minuut.
Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek passt de bal met de wreef. Pachuła heeft problemen om de bal te vangen. Pachuła haalt uit met een fantastische trap. Smyczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kliś onderschept slim de pass. Fijas onderschept slim de pass. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła schiet op doel. Ogryzek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dziamgot geeft de bal voor. Tabor speelt de bal door. Daar is Ogryzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachuła is nu in balbezit. Pachuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dziamgot passt de bal in één keer door. Wenda rent richting de bal. Wenda probeert naar een medespeler te passen. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - Z 0:3

21e minuut.
Wiedźmin rent richting de bal. Wiedźmin geeft een lange en hoge pass. Fijas kopt de bal weg. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła schiet op doel. De bal raakt de paal. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Smyczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dyduch is nu in balbezit. Kliś begaat een overtreding. Dyduch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seniw met een snel genomen vrije trap. Pachuła maakt een snoekduik en kopt de bal. Smyczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Wenda rent richting de bal. Wenda geeft een hoge lob. Tabor speelt de bal door. Dyduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tabor met een harde bal richting middenveld. Wenda met een sublieme pass. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Smyczyński bokst de bal weg.

43e minuut.
Wenda speelt de bal door. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas onderschept slim de pass. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - Z 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pagan 84%, Z 16%.
Fc Pagan - Z 0:4

47e minuut.
Dyduch is nu in balbezit. Dyduch speelt de bal door. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - Z 0:5

48e minuut.
Dziamgot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Waryński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Fijas is nu in balbezit. Ogryzek is nu in balbezit. Pachuła verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dyduch rent richting de bal. Dyduch geeft een hoge lob. Prędota rent richting de bal. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Siciński de bal. Wenda is nu in balbezit. Siciński begaat een overtreding. Siciński krijgt een gele kaart. Wenda raakt geblesseerd tijdens het duel. Aksakal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pachuła is nu in balbezit. Pachuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - Z 0:6

62e minuut.
Buczkowski speelt de bal door. Wenda is nu in balbezit. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Smyczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - Z 0:7

66e minuut.
Kliś probeert de bal met de borst te controleren. Wenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś begaat een overtreding. Wenda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wenda kan niet meer verder spelen. Klonecki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Seniw de bal. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seniw krijgt een gele kaart. Siciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radacki met een snel genomen vrije trap. Dmowski rent richting de bal. Dmowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki passt de bal zonder na te denken. Ogryzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Smyczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - Z 0:8

75e minuut.
Dyduch speelt de bal door. Aksakal is nu in balbezit. Aksakal geeft een lange en hoge pass. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki geeft een hoge lob. Smyczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ogryzek rent richting de bal. Pachuła verovert de bal door een tackle van achteren. Pachuła passt de bal met de wreef. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - Z 0:9

89e minuut.
Fijas rent richting de bal. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła onderschept slim de pass. Pachuła schiet op doel. Smyczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - Z 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pagan 86%, Z 14%.
Fc Pagan - Z 0:10