Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Swędrnia Chwalęcice 1cm ROZKOSZY
433 Tactiek ANTY C
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 36.4
matig Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Masajada geeft een hoge lob. Kachelmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - 1cm ROZKOSZY 0:1

8e minuut.
Dudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Remírez onderschept slim de pass. Remírez speelt de bal door. Solís rent richting de bal. Solís draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - 1cm ROZKOSZY 0:2

19e minuut.
Berny geeft een lange en hoge pass. Dátolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pałysz. Dátolo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dátolo kan niet meer verder spelen. Shilovskij zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Słoma probeert de bal met de borst te controleren. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kachelmann passt de bal zonder na te denken. Solís rent richting de bal. Szaluniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Mitręga verovert de bal door een tackle van achteren. Mitręga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - 1cm ROZKOSZY 0:3

38e minuut.
Santagati heeft problemen om de bal te vangen. Mitręga rent richting de bal. Mitręga met een sublieme pass. Solís is nu in balbezit. Solís draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - 1cm ROZKOSZY 0:4

41e minuut.
Mitręga speelt de bal door. Romero is nu in balbezit. Romero met een sublieme pass. Solís rent richting de bal. Solís haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Regulasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santagati bereikt de bal nog maar net als eerste. Santagati passt de bal zonder na te denken. Solís is nu in balbezit. Solís schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Santagati rent richting de bal. Mitręga is nu in balbezit. Mitręga met een sublieme pass. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Swędrnia Chwalęcice 78%, 1cm ROZKOSZY 22%.
KS Swędrnia Chwalęcice - 1cm ROZKOSZY 0:4

52e minuut.
Klungelig pakt Pałysz de bal. Santagati rent richting de bal. Santagati speelt de bal door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - 1cm ROZKOSZY 0:5

63e minuut.
Kachelmann geeft een hoge lob. Słoma heeft problemen om de bal te vangen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - 1cm ROZKOSZY 0:6

65e minuut.
Santagati heeft problemen om de bal te vangen. Mitręga is nu in balbezit. Mitręga probeert naar een medespeler te passen. Solís is nu in balbezit. Solís schiet op doel. Pałubicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - 1cm ROZKOSZY 0:7

69e minuut.
Kachelmann is nu in balbezit. Kachelmann passt de bal zonder na te denken. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitręga is nu in balbezit. Mitręga speelt de bal door. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pałubicki probeert naar een medespeler te passen. Biedrzycki kopt de bal weg. Mitręga met een sublieme pass. Solís rent richting de bal. Solís haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Remírez onderschept slim de pass. Remírez probeert naar een medespeler te passen. Mitręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís rent richting de bal. Solís schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Yurchishin probeert de bal met de borst te controleren. Badura is nu in balbezit. Yurchishin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Badura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lichograj zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Göksel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - 1cm ROZKOSZY 1:7

89e minuut.
Remírez controleert de bal met de borst. Remírez geeft een lange en hoge pass. Słoma is nu in balbezit. Romero onderschept slim de pass. Romero haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitręga is nu in balbezit. Mitręga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - 1cm ROZKOSZY 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Swędrnia Chwalęcice 73%, 1cm ROZKOSZY 27%.
KS Swędrnia Chwalęcice - 1cm ROZKOSZY 1:8