Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1cm ROZKOSZY SH Ruch 1920 choRzow
ANTY C Tactiek 433
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
36.3 gemiddelde waardering 25
weak Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen weak


18e minuut.
Mitręga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Remírez de bal. Remírez met een sublieme pass. Dátolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dátolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Santagati geeft een hoge lob. Cuper controleert de bal met de borst. Lorenzato maakt een afschuwelijke overtreding. Lorenzato is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Remírez controleert de bal met de borst. Santagati rent richting de bal. Santagati passt de bal zonder na te denken. Dátolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dátolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - SH Ruch 1920 choRzow 1:0

33e minuut.
Sadlok geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remírez met een snelle inworp. Mitręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitręga geeft de bal voor. Rabakoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Solís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitręga rent richting de bal. Mitręga passt de bal zonder na te denken. Solís is nu in balbezit. Solís schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1cm ROZKOSZY 22%, SH Ruch 1920 choRzow 78%.
1cm ROZKOSZY - SH Ruch 1920 choRzow 1:0

65e minuut.
Mitręga speelt de bal door. Etkowski onderschept slim de pass. Remírez is nu in balbezit. Solís rent richting de bal. Solís draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kachelmann speelt de bal door. Mitręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitręga probeert naar een medespeler te passen. Dátolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dátolo haalt uit met een fantastische trap. Rabakoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Etkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís onderschept slim de pass. Solís schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Naggi neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Solís de bal. Santagati bereikt de bal nog maar net als eerste. Remírez is nu in balbezit. Remírez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Solís heeft problemen om de bal te vangen. Mitręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitręga passt de bal met de wreef. Kachelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachelmann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1cm ROZKOSZY 37%, SH Ruch 1920 choRzow 63%.
1cm ROZKOSZY - SH Ruch 1920 choRzow 1:0