Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Drwale Młode Kolce
test Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 16.1
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino passt de bal met de wreef. Kurpiewski probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski schiet op doel. Treder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dziuba met een sublieme pass. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz passt de bal zonder na te denken. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Drwale - Młode Kolce 1:0

11e minuut.
Almoshnino met een sublieme pass. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski passt de bal zonder na te denken. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz schiet op doel. Treder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski rent richting de bal. Bartoszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap. Treder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Drwale - Młode Kolce 2:0

21e minuut.
Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski passt de bal in één keer door. Almoshnino geeft de bal voor. Bartoszewicz probeert de bal met de borst te controleren. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Grajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczodrowski passt de bal zonder na te denken. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Drwale - Młode Kolce 3:0

27e minuut.
Jabłczyński passt de bal met de wreef. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobalski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz onderschept slim de pass. Leśnodorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Treder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Leśnodorski probeert de bal aan de voet te houden. Ewertowski speelt de bal door. Daar is Grajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bartoszewicz kopt de bal weg. Daar is Leśnodorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczodrowski onderschept slim de pass. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Drwale 38%, Młode Kolce 62%.
Leśne Drwale - Młode Kolce 3:0

47e minuut.
Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński passt de bal zonder na te denken. Tytek kan de bal niet met de borst controleren. Grajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Ewertowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino geeft een hoge lob. Bartoszewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bugryn rent richting de bal. Szczodrowski onderschept slim de pass. Szczodrowski probeert naar een medespeler te passen. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tobalski speelt de bal door. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino passt de bal in één keer door. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski schiet op doel. Treder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino passt de bal met de wreef. Tobalski rent richting de bal. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bartoszewicz speelt de bal door. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino passt de bal met de wreef. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Leszek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartoszewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ewertowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Almoshnino met de inworp. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski geeft een hoge lob. Treder bokst de bal weg.

81e minuut.
Bugryn geeft een hoge lob. Grajewski heeft problemen om de bal te vangen. Grajewski speelt de bal door. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Drwale - Młode Kolce 4:0

84e minuut.
Bartoszewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Almoshnino de bal. Almoshnino passt de bal in één keer door. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Drwale 29%, Młode Kolce 71%.
Leśne Drwale - Młode Kolce 4:0