Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Pablo KSZO Ostrowiec 1929
Mineiro 2 bar Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 18.3
excellent Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Tognarelli met de inworp. Charciarek rent richting de bal. Jeziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Charciarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tognarelli wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 1:0

5e minuut.
Rymaszewski met een snelle inworp. Jeziński heeft problemen om de bal te vangen. Jeziński geeft een lange en hoge pass. Swadźba rent richting de bal. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Laska heeft problemen om de bal te vangen. Laska speelt de bal door. Tognarelli geeft de bal voor. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Charciarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żołądek rent richting de bal. Fijałkowski probeert naar een medespeler te passen. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 2:0

13e minuut.
Tadevosyan passt de bal met de wreef. Charciarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Charciarek passt de bal zonder na te denken. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Charciarek is nu in balbezit. Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Charciarek onderschept slim de pass. Charciarek passt de bal zonder na te denken. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 3:0

22e minuut.
Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Charciarek rent richting de bal. Żołądek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żołądek krijgt een gele kaart. Charciarek raakt geblesseerd tijdens het duel. Charciarek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tognarelli rent richting de bal. Tognarelli geeft de bal voor. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Ogierman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 4:0

28e minuut.
Swadźba rent richting de bal. Tadevosyan onderschept slim de pass. Żołądek is nu in balbezit. Tadevosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tadevosyan schiet op doel. Ogierman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Burza geeft een hoge lob. Inworp. Laska met een snelle inworp. Fijałkowski geeft de bal voor. Tadevosyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 5:0

40e minuut.
Zawistowski kopt de bal weg. Charciarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Ogierman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 35%, KSZO Ostrowiec 1929 65%.
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 6:0

48e minuut.
Woźniak met een sublieme pass. Reks geeft een hoge lob. Tadevosyan kopt de bal weg. Charciarek rent richting de bal. Charciarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Woźniak geeft de bal voor. Tadevosyan kopt de bal weg. Charciarek is nu in balbezit. Charciarek haalt uit met een fantastische trap. Ogierman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 7:0

58e minuut.
Tognarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Fijałkowski is nu in balbezit. Fijałkowski passt de bal met de wreef. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Charciarek geeft een hoge lob. Kopyto verovert de bal door een tackle van achteren. Dereniowski is nu in balbezit. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 8:0

65e minuut.
Tognarelli kopt de bal weg. Fijałkowski geeft een lange en hoge pass. Kopyto heeft problemen om de bal te vangen. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tognarelli rent richting de bal. Tognarelli geeft de bal voor. Hejno kopt de bal weg. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kłusek met een snelle inworp. Daar is Laska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laska speelt de bal door. Tadevosyan heeft problemen om de bal te vangen. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Żołądek passt de bal zonder na te denken. Laska rent richting de bal. Laska geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijałkowski onderschept slim de pass. Fijałkowski speelt de bal door. Tognarelli is nu in balbezit. Tognarelli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 9:0

88e minuut.
Kłusek geeft een hoge lob. Kopyto rent richting de bal. Tadevosyan onderschept slim de pass. Tadevosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 10:0

90e minuut.
Kłusek speelt de bal door. Charciarek rent richting de bal. Charciarek passt de bal in één keer door. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 15%, KSZO Ostrowiec 1929 85%.
FC Sao Pablo - KSZO Ostrowiec 1929 10:0