Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC rkradomskos świrusy
Attack Tactiek 2sx
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 32.2
good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Krzywy speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cortez met een snelle inworp. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Ostrobramski probeert wanhopig de bal te grijpen. Rosal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cacavale rent richting de bal. Cacavale probeert naar een medespeler te passen. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal schiet op doel. Ostrobramski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - świrusy 0:1

15e minuut.
Krzywy met een sublieme pass. Dyluś rent richting de bal. Dyluś passt de bal met de wreef. Errendal rent richting de bal. Errendal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dyluś geeft de bal voor. Klungelig pakt Errendal de bal. Kušljić rent richting de bal. Errendal verovert de bal door een tackle van achteren. Errendal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC rkradomskos - świrusy 1:1

39e minuut.
Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Krzywy rent richting de bal. Krzywy passt de bal met de wreef. Cavallotti is nu in balbezit. Cavallotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bania passt de bal met de wreef. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski passt de bal zonder na te denken. Errendal is nu in balbezit. Errendal draait met de bal, schiet en ... Vasas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC rkradomskos 46%, świrusy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC rkradomskos - świrusy 1:1

47e minuut.
Broczkowski kopt de bal weg. Daar is Kuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzywy is nu in balbezit. Errendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal schiet op doel. Vasas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kušljić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - świrusy 2:1

59e minuut.
Bania verovert de bal door een tackle van achteren. Bania geeft een lange en hoge pass. Errendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal draait met de bal, schiet en ... Vasas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - świrusy 3:1

61e minuut.
Cavallotti is nu in balbezit. Cavallotti probeert naar een medespeler te passen. Jaliniauskas is nu in balbezit. Rosal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosal haalt uit met een fantastische trap. Ostrobramski bokst de bal weg.

64e minuut.
Bách met de inworp. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lokusz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Suchan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bách zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Esnal kopt de bal weg. Bania speelt de bal door. Klungelig pakt Errendal de bal. Errendal draait met de bal, schiet en ... Vasas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Incerti komt het veld opgelopen. Prędota komt het veld opgelopen. Salata komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Incerti rent richting de bal. Prędota is nu in balbezit. Prędota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - świrusy 3:2

76e minuut.
Krzywy speelt de bal door. Dyluś speelt de bal door. Errendal is nu in balbezit. Errendal schiet op doel. Vasas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bania met een sublieme pass. Errendal is nu in balbezit. Errendal met een sublieme pass. Cavallotti is nu in balbezit. Cavallotti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - świrusy 4:2

87e minuut.
Vasas speelt de bal door. Prędota kopt de bal weg. Incerti is nu in balbezit. Daar is Incerti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incerti draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC rkradomskos 41%, świrusy 59%.
FC rkradomskos - świrusy 4:2