Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELOMA Pędzące Orki
4-5-1 DRAGON Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
15% Spel op eigen helft 85%
48 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 15
excellent Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bożek is nu in balbezit. Ondračka verovert de bal door een tackle van achteren. Ondračka passt de bal zonder na te denken. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 1:0

9e minuut.
Warszycki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Ondračka bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ondračka met een snelle inworp. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kavalieratos passt de bal zonder na te denken. Daar is Kendzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kendzia met een sublieme pass. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos schiet op doel. Anuszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vasilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kendzia met een sublieme pass. Bożek is nu in balbezit. Kavalieratos onderschept slim de pass. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... Anuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mauritz passt de bal met de wreef. Ondračka heeft problemen om de bal te vangen. Osa begaat een overtreding. Ondračka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ondračka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kapaon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasilescu met de inworp. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Mauritz verovert de bal door een tackle van achteren. Mauritz met een sublieme pass. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos schiet op doel. Anuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Durec bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kendzia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węgierski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gzik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rydlewski heeft problemen om de bal te vangen. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu probeert naar een medespeler te passen. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Klungelig pakt Vasilescu de bal. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos schiet op doel. Bożek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vasilescu neemt de hoekschop. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Bożek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ondračka rent richting de bal. Ondračka passt de bal in één keer door. Kavalieratos controleert de bal met de borst. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Warszycki trapt de bal weg. Kendzia kopt de bal weg. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Kavalieratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kendzia is nu in balbezit. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Warszycki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 2:0

43e minuut.
Wieża met de inworp. Ondračka is nu in balbezit. Ondračka passt de bal met de wreef. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELOMA 16%, Pędzące Orki 84%.
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 2:0

46e minuut.
Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu geeft een lange en hoge pass. Ondračka is nu in balbezit. Ondračka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 3:0

50e minuut.
Warszycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ondračka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kavalieratos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 4:0

52e minuut.
Rydlewski rent richting de bal. Kendzia verovert de bal door een tackle van achteren. Kendzia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kavalieratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fiume rent richting de bal. Bereza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiume is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fiume zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Anuszewski met een harde bal richting middenveld. Kendzia kopt de bal weg. Klungelig pakt Bożek de bal. Kavalieratos verovert de bal door een tackle van achteren. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 5:0

59e minuut.
Mauritz passt de bal in één keer door. Ondračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondračka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kavalieratos de bal. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Anuszewski trapt de bal weg van het doel. Kendzia kopt de bal weg. Daar is Gzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavalieratos onderschept slim de pass. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Osa de bal. Ondračka is nu in balbezit. Osa is nu in balbezit. Ondračka verovert de bal door een tackle van achteren. Ondračka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Daar is Durec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durec passt de bal met de wreef. Bożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos onderschept slim de pass. Kavalieratos schiet op doel. Anuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 6:0

68e minuut.
Warszycki trapt de bal weg van het doel. Kendzia is nu in balbezit. Kendzia passt de bal zonder na te denken. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Anuszewski trapt de bal weg van het doel. Bereza heeft problemen om de bal te vangen. Kendzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Anuszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rydlewski. Vasilescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kendzia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Warszycki kopt de bal weg. Ondračka is nu in balbezit. Ondračka haalt uit met een fantastische trap. Anuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 7:0

74e minuut.
Mauritz rent richting de bal. Mauritz met een sublieme pass. Osa heeft problemen om de bal te vangen. Ondračka is nu in balbezit. Ondračka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 8:0

76e minuut.
Ondračka passt de bal zonder na te denken. Kendzia rent richting de bal. Kendzia speelt de bal door. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendzia verovert de bal door een tackle van achteren. Kendzia met een sublieme pass. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Anuszewski trapt de bal weg van het doel. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Anuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 9:0

82e minuut.
Daar is Ondračka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ondračka passt de bal met de wreef. Kavalieratos heeft problemen om de bal te vangen. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Anuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 10:0

85e minuut.
Kavalieratos rent richting de bal. Gzik verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu onderschept slim de pass. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Kapaon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ondračka zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kavalieratos de bal. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 11:0

88e minuut.
Ondračka rent richting de bal. Ondračka passt de bal zonder na te denken. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... Anuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELOMA 15%, Pędzące Orki 85%.
FC BARCELOMA - Pędzące Orki 12:0