Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testowe Janusze FC Kopacze FC
Normal Tactiek M3c-5-2
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 50.6
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Przywózki geeft de bal voor. Daar is Herea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grodzicki rent richting de bal. Herea onderschept slim de pass. Herea schiet op doel. Błasiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:1

6e minuut.
Łukaszewski is nu in balbezit. Conte verovert de bal door een tackle van achteren. Conte passt de bal zonder na te denken. Herea is nu in balbezit. Herea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Łukaszewski is nu in balbezit. N`Kodo verovert de bal door een tackle van achteren. N`Kodo probeert naar een medespeler te passen. Herea is nu in balbezit. Herea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:2

13e minuut.
Conte passt de bal zonder na te denken. Barré rent richting de bal. Barré probeert naar een medespeler te passen. Herea rent richting de bal. Herea haalt uit met een fantastische trap. Błasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. N`Kodo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kodo draait met de bal, schiet en ... Błasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:3

16e minuut.
Trzpień onderschept slim de pass. Trzpień geeft een hoge lob. Dulea geeft een lange en hoge pass. Herea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:4

18e minuut.
Eastwood raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bohl komt het veld opgelopen. Conte met de inworp. N`Kodo rent richting de bal. N`Kodo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Grodzicki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:5

20e minuut.
Barré rent richting de bal. Barré passt de bal met de wreef. Bohl heeft problemen om de bal te vangen. Barré is nu in balbezit. Barré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Szafran de bal. Herea rent richting de bal. Adamiak onderschept slim de pass. Adamiak passt de bal met de wreef. Bohl geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. N`Kodo is nu in balbezit. N`Kodo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:6

28e minuut.
Adamiak probeert de bal aan de voet te houden. Herea is nu in balbezit. Herea met een sublieme pass. N`Kodo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kodo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Grodzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzicki geeft een hoge lob. Parraguéz kopt de bal weg. Bohl is nu in balbezit. Bohl geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Wodarz de bal. Barré is nu in balbezit. Barré passt de bal zonder na te denken. N`Kodo rent richting de bal. N`Kodo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zhongxian passt de bal zonder na te denken. Daar is Conte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conte geeft de bal voor. N`Kodo is nu in balbezit. N`Kodo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Adamiak rent richting de bal. Bohl onderschept slim de pass. Bohl probeert naar een medespeler te passen. N`Kodo rent richting de bal. N`Kodo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Bohl met een snelle inworp. Herea geeft een hoge lob. Trzpień probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barré is nu in balbezit. Barré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:7

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conte met een snelle inworp. Przywózki rent richting de bal. Przywózki geeft de bal voor. Herea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Barré kopt de bal weg. Klungelig pakt Herea de bal. Grodzicki is nu in balbezit. Herea onderschept slim de pass. Herea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Barré passt de bal met de wreef. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski rent richting de bal. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Herea de bal. Bohl is nu in balbezit. Bohl passt de bal zonder na te denken. N`Kodo is nu in balbezit. N`Kodo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testowe Janusze 80%, FC Kopacze FC 20%.
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:7

49e minuut.
Barré passt de bal in één keer door. Przywózki rent richting de bal. Przywózki passt de bal zonder na te denken. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:8

53e minuut.
Zhongxian speelt de bal door. Przywózki is nu in balbezit. Przywózki passt de bal zonder na te denken. N`Kodo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kodo draait met de bal, schiet en ... Błasiak bokst de bal weg. Przywózki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz met een sublieme pass. Przywózki geeft een lange en hoge pass. Herea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:9

58e minuut.
Barré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bohl rent richting de bal. Bohl probeert naar een medespeler te passen. N`Kodo rent richting de bal. N`Kodo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:10

60e minuut.
Herea verovert de bal door een tackle van achteren. Trzpień begaat een overtreding. Herea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przywózki met een snel genomen vrije trap. Trzpień rent richting de bal. Herea verovert de bal door een tackle van achteren. Herea geeft een hoge lob. Błasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bohl neemt de hoekschop. Herea kopt de bal weg. N`Kodo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:11

62e minuut.
Stenka heeft problemen om de bal te vangen. Stenka passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conte met een snelle inworp. Przywózki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea passt de bal zonder na te denken. N`Kodo is nu in balbezit. N`Kodo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Conte verovert de bal door een tackle van achteren. Conte speelt de bal door. Bohl geeft een hoge lob. Herea rent richting de bal. Herea draait met de bal, schiet en ... Błasiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:12

69e minuut.
Zhongxian geeft de bal voor. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki geeft een lange en hoge pass. Herea is nu in balbezit. Herea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:13

73e minuut.
Przywózki is nu in balbezit. Przywózki speelt de bal door. N`Kodo rent richting de bal. N`Kodo schiet op doel. Błasiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:14

76e minuut.
Herea rent richting de bal. Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień is nu in balbezit. Zhongxian onderschept slim de pass. Zhongxian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:15

79e minuut.
Przywózki kopt de bal weg. Daar is N`Kodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafran schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szafran krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Conte rent richting de bal. Barré is nu in balbezit. Barré passt de bal zonder na te denken. Zhongxian rent richting de bal. Zhongxian geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Dulea probeert naar een medespeler te passen. Przywózki rent richting de bal. Przywózki passt de bal in één keer door. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Przywózki is nu in balbezit. Przywózki passt de bal zonder na te denken. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kodo rent richting de bal. N`Kodo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Adamiak kopt de bal weg. Barré is nu in balbezit. Barré met een sublieme pass. N`Kodo is nu in balbezit. N`Kodo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zhongxian passt de bal met de wreef. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte passt de bal zonder na te denken. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki schiet op doel. Błasiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. N`Kodo is nu in balbezit. N`Kodo draait met de bal, schiet en ... Błasiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testowe Janusze 87%, FC Kopacze FC 13%.
Testowe Janusze - FC Kopacze FC 0:16