Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0035
  • Stadion: KUBUSIA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1885
KUBUSIA Ciemne Selery
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Skrzat is nu in balbezit. Skrzat passt de bal met de wreef. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek verovert de bal door een tackle van achteren. Wirtek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gutowski is nu in balbezit. Gutowski probeert naar een medespeler te passen. Deptuch met een sublieme pass. Zięba rent richting de bal. Zięba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Korff rent richting de bal. Skrzat is nu in balbezit. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz schiet op doel. Pietras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Deptuch heeft problemen om de bal te vangen. Deptuch geeft een hoge lob. Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nałęcz geeft een hoge lob. Chudzyński kopt de bal weg. Gutowski rent richting de bal. Zięba is nu in balbezit. Zięba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Deptuch rent richting de bal. Deptuch met een sublieme pass. Zięba rent richting de bal. Zięba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KUBUSIA - Ciemne Selery 0:1

45e minuut.
Klungelig pakt Maszkiewicz de bal. Korff rent richting de bal. Maszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chowański de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skrzat zal de hoekschop nemen. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pietras is nu in balbezit. Pietras passt de bal zonder na te denken. Olchawa rent richting de bal. Olchawa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KUBUSIA - Ciemne Selery 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUBUSIA 57%, Ciemne Selery 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KUBUSIA - Ciemne Selery 1:1

53e minuut.
Pietras geeft de bal voor. Inworp. Skrzat met de inworp. Maszkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Maszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Panczak kopt de bal weg. Korff is nu in balbezit. Korff passt de bal zonder na te denken. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chudzyński rent richting de bal. Skrzat verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzat speelt de bal door. Wirtek rent richting de bal. Wirtek draait met de bal, schiet en ... Konopski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zięba rent richting de bal. Fagas is nu in balbezit. Zięba onderschept slim de pass. Zięba haalt uit met een fantastische trap. Tomecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Olchawa met een sublieme pass. Panczak speelt de bal door. Deptuch probeert naar een medespeler te passen. Zięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KUBUSIA - Ciemne Selery 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUBUSIA 48%, Ciemne Selery 52%.
KUBUSIA - Ciemne Selery 1:2