Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prunia Ciemne Selery
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


14e minuut.
Żurawski passt de bal zonder na te denken. Gutowski rent richting de bal. Gutowski speelt de bal door. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski met een sublieme pass. Zięba is nu in balbezit. Zięba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Żurawski is nu in balbezit. Deptuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żurawski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żurawski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korzeniowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Jagusztyn de bal. Jagusztyn verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pudlik zal de hoekschop nemen. Łakomski heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prunia 43%, Ciemne Selery 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Prunia - Ciemne Selery 0:0

53e minuut.
Piwko probeert naar een medespeler te passen. Maj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blachowski. Blachowski krijgt een gele kaart. Maj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jasiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korzeniowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Jasiński is nu in balbezit. Deptuch is nu in balbezit. Deptuch passt de bal met de wreef. Zięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwko met een sublieme pass. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Konopski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prunia - Ciemne Selery 1:0

70e minuut.
Majsner geeft de bal voor. Inworp. Pudlik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Konopski geeft een hoge lob. Żurawski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pudlik. Pudlik krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Majsner passt de bal zonder na te denken. Zięba is nu in balbezit. Jagusztyn is nu in balbezit. Zięba onderschept slim de pass. Zięba schiet op doel. Piwko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prunia 44%, Ciemne Selery 56%.
FC Prunia - Ciemne Selery 1:0