Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kopacze FC KUBUSIA
M3c-5-2 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
10% Spel op eigen helft 90%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 19.3
excellent Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Przywózki is nu in balbezit. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Fraser rent richting de bal. Fraser draait met de bal, schiet en ... Tomecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Przywózki onderschept slim de pass. Przywózki speelt de bal door. Barré speelt de bal door. Fraser is nu in balbezit. Fraser draait met de bal, schiet en ... Tomecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Daar is Przywózki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywózki geeft een lange en hoge pass. Daar is Fraser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraser haalt uit met een fantastische trap. Tomecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bohl is nu in balbezit. Herea rent richting de bal. Herea schiet op doel. Fagas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 1:0

5e minuut.
Fraser verovert de bal door een tackle van achteren. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki met een sublieme pass. Fraser heeft problemen om de bal te vangen. Fraser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohl passt de bal met de wreef. Fraser rent richting de bal. Fraser draait met de bal, schiet en ... Tomecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 2:0

11e minuut.
Przywózki passt de bal met de wreef. Bohl is nu in balbezit. Bohl met een sublieme pass. Herea is nu in balbezit. Herea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Herea passt de bal met de wreef. Foszmańczyk is nu in balbezit. Fraser onderschept slim de pass. Fraser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 3:0

14e minuut.
Barré speelt de bal door. Fraser rent richting de bal. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Bohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fraser is nu in balbezit. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Fraser is nu in balbezit. Fraser draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Barré speelt de bal door. Fraser heeft problemen om de bal te vangen. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Herea rent richting de bal. Herea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bohl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Przywózki de bal. Przywózki met een sublieme pass. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Conte met een snelle inworp. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki geeft een lange en hoge pass. Herea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bohl passt de bal zonder na te denken. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Barré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barré draait met de bal, schiet en ... Tomecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 4:0

24e minuut.
Bohl met een sublieme pass. Daar is Fraser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraser passt de bal zonder na te denken. Herea rent richting de bal. Herea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 5:0

27e minuut.
Bohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohl speelt de bal door. Eastwood speelt de bal door. Fraser rent richting de bal. Fraser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Eastwood kopt de bal weg. Foszmańczyk is nu in balbezit. Herea verovert de bal door een tackle van achteren. Herea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 6:0

32e minuut.
Bohl probeert naar een medespeler te passen. Herea is nu in balbezit. Herea passt de bal met de wreef. Fraser is nu in balbezit. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Skrzat heeft problemen om de bal te vangen. Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Barré met een sublieme pass. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Pawlak de bal. Przywózki is nu in balbezit. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Fraser rent richting de bal. Fraser draait met de bal, schiet en ... Tomecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Herea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 7:0

41e minuut.
Bohl is nu in balbezit. Bohl speelt de bal door. Przywózki rent richting de bal. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 8:0

45e minuut.
Fraser is nu in balbezit. Fraser probeert naar een medespeler te passen. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea draait met de bal, schiet en ... Foszmańczyk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eastwood zal de hoekschop nemen. Herea springt en kopt de bal. Tomecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 8%, KUBUSIA 92%.
FC Kopacze FC - KUBUSIA 9:0

47e minuut.
Tomecki trapt de bal weg van het doel. Przywózki kopt de bal weg. Herea is nu in balbezit. Bohl rent richting de bal. Bohl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 10:0

50e minuut.
Przywózki is nu in balbezit. Przywózki speelt de bal door. Herea is nu in balbezit. Herea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 11:0

51e minuut.
Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser passt de bal in één keer door. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea draait met de bal, schiet en ... Tomecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 12:0

53e minuut.
Inworp. Eastwood met een snelle inworp. Bohl probeert naar een medespeler te passen. Barré heeft problemen om de bal te vangen. Barré geeft een hoge lob. Paal! Fraser rent richting de bal. Fraser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 13:0

55e minuut.
Przywózki speelt de bal door. Bohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohl passt de bal met de wreef. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 14:0

57e minuut.
Fagas geeft een lange en hoge pass. Dulea kopt de bal weg. Przywózki speelt de bal door. Bohl rent richting de bal. Eastwood geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 15:0

59e minuut.
Herea is nu in balbezit. Herea geeft een lange en hoge pass. Daar is Foszmańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraser rent richting de bal. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 16:0

61e minuut.
Maszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przywózki kopt de bal weg. Daar is Fagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraser rent richting de bal. Fraser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fraser rent richting de bal. Fraser draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Przywózki rent richting de bal. Przywózki speelt de bal door. Bohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohl geeft een lange en hoge pass. Fraser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 17:0

68e minuut.
Bohl is nu in balbezit. Bohl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Herea de bal. Herea draait met de bal, schiet en ... Tomecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conte met een snelle inworp. Przywózki geeft een lange en hoge pass. Herea is nu in balbezit. Herea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Fagas passt de bal met de wreef. Oglocki kan de bal niet met de borst controleren. Herea is nu in balbezit. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 18:0

71e minuut.
Klungelig pakt Bohl de bal. Bohl passt de bal zonder na te denken. Eastwood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herea rent richting de bal. Herea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 19:0

72e minuut.
Daar is Maszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki speelt de bal door. Fraser is nu in balbezit. Fraser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 20:0

76e minuut.
Fraser schiet op doel. Herea probeert de bal aan de voet te houden. Bohl is nu in balbezit. Bohl haalt uit met een fantastische trap. Foszmańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 21:0

77e minuut.
Maszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oglocki de bal. Fagas is nu in balbezit. Fraser is nu in balbezit. Fraser draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Barré probeert naar een medespeler te passen. Przywózki met een sublieme pass. Bohl met een sublieme pass. Herea is nu in balbezit. Herea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 22:0

82e minuut.
Eastwood passt de bal zonder na te denken. Daar is Przywózki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywózki geeft een hoge lob. Herea is nu in balbezit. Herea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kopacze FC - KUBUSIA 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kopacze FC 12%, KUBUSIA 88%.
FC Kopacze FC - KUBUSIA 23:0