Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Fafiki Pawelele
Ordo_2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 15.5
goed Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Marcelino is nu in balbezit. Skuteczny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcelino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaveda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Powiecko kopt de bal weg. Szymkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Gebel kopt de bal weg. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Powiecko de bal. Powiecko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Kaveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcelino geeft de bal voor. Powiecko rent richting de bal. Powiecko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Pawelele 1:0

15e minuut.
Sznurowadło is nu in balbezit. Gebel verovert de bal door een tackle van achteren. Gebel geeft de bal voor. Powiecko rent richting de bal. Powiecko haalt uit met een fantastische trap. Patalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sznurowadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz onderschept slim de pass. Gebel probeert naar een medespeler te passen. Powiecko heeft problemen om de bal te vangen. Powiecko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gebel rent richting de bal. Gebel passt de bal met de wreef. Indyk controleert de bal met de borst. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz geeft de bal voor. Patalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Czerniakowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gebel met de inworp. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Szymkiewicz passt de bal met de wreef. Powiecko rent richting de bal. Powiecko probeert naar een medespeler te passen. Gebel is nu in balbezit. Gebel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gebel is nu in balbezit. Gebel geeft een lange en hoge pass. Marcelino probeert de bal aan de voet te houden. Powiecko rent richting de bal. Powiecko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Marcelino probeert naar een medespeler te passen. Kempny heeft problemen om de bal te vangen. Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Pawelele 2:0

36e minuut.
Kaveda geeft de bal voor. Lewicki is nu in balbezit. Powiecko verovert de bal door een tackle van achteren. Powiecko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Pawelele 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fafiki 26%, Pawelele 74%.
FK Fafiki - Pawelele 3:0

48e minuut.
Goluska neemt de hoekschop. Sznurowadło rent richting de bal. Szymkiewicz onderschept slim de pass. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Powiecko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Czerniakowski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ociesa de bal. Powiecko is nu in balbezit. Powiecko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Pawelele 4:0

52e minuut.
Gebel kopt de bal weg. Klungelig pakt Szymkiewicz de bal. Szymkiewicz speelt de bal door. Powiecko rent richting de bal. Powiecko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Czerniakowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gebel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Marcelino rent richting de bal. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz speelt de bal door. Powiecko is nu in balbezit. Powiecko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Pawelele 5:0

59e minuut.
Dzieszuk speelt de bal door. Skuteczny rent richting de bal. Powiecko onderschept slim de pass. Powiecko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Pawelele 6:0

65e minuut.
Daar is Skuteczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burcă is nu in balbezit. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă onderschept slim de pass. Marcelino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Lewicki passt de bal zonder na te denken. Goluska rent richting de bal. Goluska passt de bal met de wreef. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kaveda kopt de bal weg. Szymkiewicz rent richting de bal. Indyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Indyk krijgt een gele kaart. Szymkiewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Kempny bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcelino verovert de bal door een tackle van achteren. Marcelino speelt de bal door. Powiecko is nu in balbezit. Powiecko schiet op doel. Patalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Szymkiewicz geeft een lange en hoge pass. Patalas speelt de bal door. Goluska kopt de bal weg. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Powiecko rent richting de bal. Powiecko passt de bal in één keer door. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Patalas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Goluska verovert de bal door een tackle van achteren. Goluska passt de bal zonder na te denken. Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powiecko draait met de bal, schiet en ... Patalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Pawelele 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fafiki 9%, Pawelele 91%.
FK Fafiki - Pawelele 7:0