Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachtior Bytom Brzeg Opolskie
352 Tactiek nowa
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 40.5
solid Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


16e minuut.
Hałabura geeft een lange en hoge pass. Staniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tomar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wissink springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Baj trapt de bal weg. Tsolakos kopt de bal weg. Suliński rent richting de bal. Suliński draait met de bal, schiet en ... Wypych verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Klungelig pakt Fraczek de bal. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek met een sublieme pass. Bandeira rent richting de bal. Bandeira draait met de bal, schiet en ... Baj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomar neemt de hoekschop. Wissink krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - Brzeg Opolskie 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 51%, Brzeg Opolskie 49%.
Szachtior Bytom - Brzeg Opolskie 0:1

49e minuut.
Staniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny speelt de bal door. Ryczek is nu in balbezit. Ryczek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lagatoc kan de bal niet met de borst controleren. Lagatoc geeft een hoge lob. Daar is Hałabura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wissink onderschept slim de pass. Wissink haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Poborny probeert naar een medespeler te passen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ryczek de bal. Ryczek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tomar speelt de bal door. Bandeira is nu in balbezit. Staniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staniewski krijgt een gele kaart. Bandeira raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Żuczek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wissink stond buitenspel. Lukošaitis komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Hałabura geeft een hoge lob. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński onderschept slim de pass. Suliński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szachtior Bytom - Brzeg Opolskie 1:1

88e minuut.
Tomar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ribeirinho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 47%, Brzeg Opolskie 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szachtior Bytom - Brzeg Opolskie 1:1