Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miksa sport KS Błonie
343 Tactiek 424
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 37.9
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Badziński verovert de bal door een tackle van achteren. Certowicz rent richting de bal. Certowicz geeft een hoge lob. Kotuniak is nu in balbezit. Kotuniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miksa sport - KS Błonie 1:0

3e minuut.
Kotuniak passt de bal in één keer door. Wampir rent richting de bal. Ogórek begaat een overtreding. Wampir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tugnoli wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ambroszkiewicz is nu in balbezit. Ambroszkiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Kocian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocian haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lozinskij geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambroszkiewicz met de inworp. Vicol is nu in balbezit. Vicol schiet op doel. Pavlica bokst de bal weg. Klungelig pakt Barski de bal. Lozinskij met een sublieme pass. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut geeft de bal voor. Pavlica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kocian is nu in balbezit. Kocian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miksa sport - KS Błonie 1:1

11e minuut.
Ambroszkiewicz is nu in balbezit. Ambroszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kocian is nu in balbezit. Vicol is nu in balbezit. Vicol haalt uit met een fantastische trap. Pavlica bokst de bal weg.

14e minuut.
Daar is Tugnoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Six is nu in balbezit. Tugnoli probeert naar een medespeler te passen. Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak schiet op doel. Ziętarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lozinskij geeft de bal voor. Kotuniak rent richting de bal. Julinder verovert de bal door een tackle van achteren. Wampir onderschept slim de pass. Wampir schiet op doel. Ziętarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Six rent richting de bal. Six schiet op doel. Ziętarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harnwell probeert de bal aan de voet te houden. Kotuniak rent richting de bal. Kotuniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miksa sport - KS Błonie 2:1

17e minuut.
Kotuniak heeft problemen om de bal te vangen. Wampir is nu in balbezit. Kotuniak rent richting de bal. Wampir is nu in balbezit. Wampir schiet op doel. Ziętarski bokst de bal weg.

24e minuut.
Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampir rent richting de bal. Six bereikt de bal nog maar net als eerste. Six haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miksa sport - KS Błonie 3:1

29e minuut.
Badziński geeft de bal voor. Hawkins kan de bal niet met de borst controleren. Hawkins passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vicol de bal. Vicol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Certowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Julinder rent richting de bal. Met opzet legt Wampir zijn tegenspeler op de grond. Wampir krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Hawkins rent richting de bal. Hawkins heeft problemen om de bal te vangen. Hawkins passt de bal met de wreef. Vicol rent richting de bal. Vicol haalt uit met een fantastische trap. Pavlica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kocian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barski verovert de bal door een tackle van achteren. Barski met een sublieme pass. Kotuniak is nu in balbezit. Kotuniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Gut geeft een hoge lob. Kocian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vicol is nu in balbezit. Vicol draait met de bal, schiet en ... Pavlica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miksa sport - KS Błonie 3:2

44e minuut.
Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Vicol is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemos. Lemos krijgt een gele kaart. Vicol raakt geblesseerd tijdens het duel. Julinder komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miksa sport - KS Błonie 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miksa sport 43%, KS Błonie 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miksa sport - KS Błonie 3:3

54e minuut.
Ambroszkiewicz passt de bal in één keer door. Kocian bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicol is nu in balbezit. Vicol draait met de bal, schiet en ... Pavlica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miksa sport - KS Błonie 3:4

56e minuut.
Hawkins passt de bal in één keer door. Gut speelt de bal door. Julinder geeft de bal voor. Kocian rent richting de bal. Kocian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miksa sport - KS Błonie 3:5

60e minuut.
Lozinskij geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambroszkiewicz met een snelle inworp. Vicol rent richting de bal. Vicol haalt uit met een fantastische trap. Pavlica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Miksa sport - KS Błonie 3:6

68e minuut.
Lozinskij is nu in balbezit. Kocian rent richting de bal. Lozinskij onderschept slim de pass. Vicol verovert de bal door een tackle van achteren. Vicol haalt uit met een fantastische trap. Pavlica bokst de bal weg.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimitrie met de inworp. Tugnoli probeert naar een medespeler te passen. Kotuniak controleert de bal met de borst. Kotuniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ogórek geeft de bal voor. Klungelig pakt Barski de bal. Kocian rent richting de bal. Kocian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miksa sport - KS Błonie 3:7

83e minuut.
Nieziemski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hawkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicol rent richting de bal. Vicol schiet op doel. Pavlica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Miksa sport - KS Błonie 3:8

86e minuut.
Ambroszkiewicz is nu in balbezit. Ambroszkiewicz met een sublieme pass. Vicol is nu in balbezit. Vicol draait met de bal, schiet en ... Kocian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Hawkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gut rent richting de bal. Gut geeft een hoge lob. Kocian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miksa sport - KS Błonie 3:9

90e minuut.
Wampir onderschept slim de pass. Wampir speelt de bal door. Dimitrie probeert naar een medespeler te passen. Kotuniak is nu in balbezit. Kotuniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miksa sport 65%, KS Błonie 35%.
Miksa sport - KS Błonie 3:9