Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MazurEłk Victoria Błota
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Inworp. Wilmowicz met de inworp. Bachleda heeft problemen om de bal te vangen. Bachleda passt de bal in één keer door. Wiercipięta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gontarz rent richting de bal. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Chętny verovert de bal door een tackle van achteren. Chętny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MazurEłk - Victoria Błota 1:0

41e minuut.
Klungelig pakt Chajdas de bal. Olszowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chajdas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MazurEłk 46%, Victoria Błota 54%.
MazurEłk - Victoria Błota 1:0

48e minuut.
Słomczyński is nu in balbezit. Gołoś is nu in balbezit. Met opzet legt Jędrychowski zijn tegenspeler op de grond. Gołoś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Kulczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Bachleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołoś is nu in balbezit. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński schiet op doel. Niepokój verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olejok met een sublieme pass. Jędrychowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MazurEłk - Victoria Błota 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MazurEłk 45%, Victoria Błota 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MazurEłk - Victoria Błota 1:1