Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMP Kac Ohio
CoŚ sie dzieje Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Mroczek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pikulec met de inworp. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki passt de bal in één keer door. Nieznajomy rent richting de bal. Nieznajomy draait met de bal, schiet en ... Fortuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Granica geeft een hoge lob. Daar is Konkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konkiel geeft een hoge lob. Kulpaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpaka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gajownik kopt de bal weg. Kowalewski rent richting de bal. Granica begaat een overtreding. Kowalewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Marczuk geeft de bal voor. Inworp. Rupala met een snelle inworp. Nieznajomy rent richting de bal. Nieznajomy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMP 49%, Kac Ohio 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SMP - Kac Ohio 0:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajownik met de inworp. Jarek speelt de bal door. Nieznajomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznajomy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stocki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisiecki. Stocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stocki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kulpaka is nu in balbezit. Kulpaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Nieznajomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kulpaka de bal. Kulpaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMP - Kac Ohio 1:0

60e minuut.
Rupala rent richting de bal. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk geeft een hoge lob. Granica is nu in balbezit. Granica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jagodziński komt het veld opgelopen. Gaspoz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspoz onderschept slim de pass. Gaspoz speelt de bal door. Daar is Jagodziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Bobiński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Granica is nu in balbezit. Bobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bobiński probeert naar een medespeler te passen. Jagodziński heeft problemen om de bal te vangen. Jagodziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Nieznajomy de bal. Stocki is nu in balbezit. Stocki geeft een lange en hoge pass. Czymech is nu in balbezit. Czymech geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jagodziński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SMP - Kac Ohio 2:0

74e minuut.
Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki geeft een hoge lob. Świeca rent richting de bal. Czymech rent richting de bal. Czymech geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Stocki met een sublieme pass. Gaspoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspoz passt de bal zonder na te denken. Jagodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodziński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Stocki speelt de bal door. Jagodziński rent richting de bal. Mroczek is nu in balbezit. Jagodziński onderschept slim de pass. Jagodziński draait met de bal, schiet en ... Pospieszalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMP 46%, Kac Ohio 54%.
SMP - Kac Ohio 2:0
SMP