Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 23:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0046
  • Stadion: Wujki Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5367
Wujki GKS Nowa Ruda
Nowa v2 Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 19.8
excellent Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Czajkowski geeft een hoge lob. Domański rent richting de bal. Domański passt de bal zonder na te denken. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapinos schiet op doel. Głodny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czajkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kapinos is nu in balbezit. Kapinos haalt uit met een fantastische trap. Głodny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Kone de bal. Kone geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro heeft problemen om de bal te vangen. Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapinos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Głodny niet meer kan verder spelen. Abramowski komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes geeft een lange en hoge pass. Czajkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Żuraw met een snelle inworp. Holmes is nu in balbezit. Holmes passt de bal zonder na te denken. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Domański is nu in balbezit. Żyłka verovert de bal door een tackle van achteren. Żyłka passt de bal in één keer door. Kapinos is nu in balbezit. Kapinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 2:0

29e minuut.
Kapinos onderschept slim de pass. Kapinos passt de bal in één keer door. Kone is nu in balbezit. Kone geeft de bal voor. Pelizzaro krijgt zijn hoofd ertegen. Abramowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 3:0

31e minuut.
Grelich speelt de bal door. Rybiałek rent richting de bal. Kone begaat een overtreding. Kone krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kapinos speelt de bal door. Kone rent richting de bal. Kone geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 4:0

36e minuut.
Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes passt de bal met de wreef. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 5:0

39e minuut.
Holmes is nu in balbezit. Holmes speelt de bal door. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Abramowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 6:0

44e minuut.
Abramowski probeert naar een medespeler te passen. Domański kopt de bal weg. Morozowski is nu in balbezit. Kapinos verovert de bal door een tackle van achteren. Kapinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 7:0

45e minuut.
Vandecauter komt het veld opgelopen. Littorin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wujki 31%, GKS Nowa Ruda 69%.
Wujki - GKS Nowa Ruda 7:0

50e minuut.
Kone geeft een hoge lob. Pelizzaro heeft problemen om de bal te vangen. Holmes is nu in balbezit. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
García Pescador speelt de bal door. Żyłka is nu in balbezit. Holmes onderschept slim de pass. Holmes passt de bal met de wreef. Daar is Pelizzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Holmes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pelizzaro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 8:0

56e minuut.
Sochacki rent richting de bal. Sochacki probeert naar een medespeler te passen. Kone met een sublieme pass. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 9:0

59e minuut.
Pelizzaro passt de bal zonder na te denken. Holmes is nu in balbezit. Holmes met een sublieme pass. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 10:0

61e minuut.
Semitoje kopt de bal weg. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vandecauter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandecauter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 11:0

63e minuut.
Żuraw geeft de bal voor. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro passt de bal met de wreef. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter draait met de bal, schiet en ... Abramowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Laya met een sublieme pass. Holmes heeft problemen om de bal te vangen. Holmes passt de bal in één keer door. Pelizzaro heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 12:0

70e minuut.
Pelizzaro kopt de bal weg. Czajkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żyłka de bal. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sochacki onderschept slim de pass. Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański met een sublieme pass. Vandecauter rent richting de bal. Vandecauter haalt uit met een fantastische trap. Abramowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 13:0

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Abramowski niet meer kan verder spelen. Sarbiewski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kone rent richting de bal. Kone geeft de bal voor. Klungelig pakt Czajkowski de bal. Vandecauter is nu in balbezit. Vandecauter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 14:0

75e minuut.
Gdeszyński komt het veld opgelopen. bin Mohamad Lazim komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gdeszyński speelt de bal door. Domański is nu in balbezit. Pelizzaro rent richting de bal. Vandecauter is nu in balbezit. Vandecauter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 15:0

77e minuut.
Pelizzaro passt de bal met de wreef. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński passt de bal in één keer door. Daar is Vandecauter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandecauter schiet op doel. Sarbiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Żyłka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 16:0

80e minuut.
Domański met een sublieme pass. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes geeft de bal voor. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Żyłka heeft problemen om de bal te vangen. Holmes rent richting de bal. Holmes probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sarbiewski met een sublieme pass. Domański kopt de bal weg. Pelizzaro probeert de bal met de borst te controleren. Pelizzaro schiet op doel. Sarbiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Grelich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gdeszyński met een snelle inworp. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Domański kopt de bal weg. Daar is Sulecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Sarbiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - GKS Nowa Ruda 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wujki 12%, GKS Nowa Ruda 88%.
Wujki - GKS Nowa Ruda 17:0