Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Okęcie II FC JaRoPi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Fierka is nu in balbezit. Fierka probeert naar een medespeler te passen. Wenda geeft een hoge lob. Kotfin springt en kopt de bal. Donocik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - FC JaRoPi 1:0

12e minuut.
Bernat kan de bal niet met de borst controleren. Bernat speelt de bal door. Wenda probeert de bal met de borst te controleren. Kotfin is nu in balbezit. Kotfin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - FC JaRoPi 2:0

18e minuut.
Skok kopt de bal weg. Kotfin is nu in balbezit. Kopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenda is nu in balbezit. Wenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - FC JaRoPi 3:0

24e minuut.
Wenda passt de bal met de wreef. Kotfin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotfin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotfin neemt de penalty, wat een uithaal! Donocik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Donocik trapt de bal weg van het doel. Skok is nu in balbezit. Met opzet legt Kopek zijn tegenspeler op de grond. Kopek krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fierka met een sublieme pass. Kopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopek probeert naar een medespeler te passen. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Rowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenda is nu in balbezit. Kopek begaat een overtreding. Kopek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Okęcie II 33%, FC JaRoPi 67%.
RKS Okęcie II - FC JaRoPi 3:0

48e minuut.
Domiter is nu in balbezit. Domiter passt de bal met de wreef. Szczerbaniewicz is nu in balbezit. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Fierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierka met een sublieme pass. Domiter rent richting de bal. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bratanek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leśnodorski met de inworp. Domiter rent richting de bal. Domiter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Okęcie II 57%, FC JaRoPi 43%.
RKS Okęcie II - FC JaRoPi 3:0