Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Okęcie II Wujki
Normal Tactiek Nowa v2
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Wenda is nu in balbezit. Semitoje onderschept slim de pass. Semitoje met een sublieme pass. Pelizzaro heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Rathnau bokst de bal weg. Ligota rent richting de bal. Domański onderschept slim de pass. Domański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Wujki 0:1

8e minuut.
Sochacki met de inworp. Skok is nu in balbezit. Skok passt de bal in één keer door. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro passt de bal zonder na te denken. Szczerbaniewicz probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Rathnau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gdeszyński zal de hoekschop nemen. Pelizzaro kopt de bal weg. Domański rent richting de bal. Domański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Wujki 0:2

12e minuut.
Siekierecki probeert naar een medespeler te passen. Wenda heeft problemen om de bal te vangen. Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Szczerbaniewicz probeert de bal aan de voet te houden. Rathnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vandecauter is nu in balbezit. Vandecauter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rathnau speelt de bal door. Klungelig pakt Vandecauter de bal. Vandecauter speelt de bal door. Holmes geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Skok is nu in balbezit. Semitoje onderschept slim de pass. Semitoje probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro schiet op doel. Rathnau bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gdeszyński neemt de hoekschop. Daar is Pelizzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Butrymski rent richting de bal. Domański onderschept slim de pass. Domański passt de bal zonder na te denken. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro schiet op doel. Rathnau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Wujki 0:3

29e minuut.
Semitoje geeft een lange en hoge pass. Holmes heeft problemen om de bal te vangen. Holmes passt de bal in één keer door. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Wujki 0:4

38e minuut.
Gdeszyński met de inworp. Klungelig pakt Vandecauter de bal. Vandecauter speelt de bal door. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Wujki 0:5

41e minuut.
Szczerbaniewicz probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gdeszyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Domański is nu in balbezit. Domański schiet op doel. Rathnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Wujki 0:6

43e minuut.
Vandecauter passt de bal zonder na te denken. Domański probeert de bal met de borst te controleren. Domański speelt de bal door. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rathnau met een harde bal richting middenveld. Holmes kopt de bal weg. Domański is nu in balbezit. Domański haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holmes neemt de hoekschop. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Okęcie II 81%, Wujki 19%.
RKS Okęcie II - Wujki 0:6

46e minuut.
Skok is nu in balbezit. Domański is nu in balbezit. Domański passt de bal zonder na te denken. Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Berger rent richting de bal. Berger geeft de bal voor. Vandecauter rent richting de bal. Vandecauter draait met de bal, schiet en ... Rathnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Wujki 0:7

55e minuut.
Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro probeert naar een medespeler te passen. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter haalt uit met een fantastische trap. Rathnau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Wujki 0:8

63e minuut.
Doeltrap. Kone komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łobaza komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapinos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pelizzaro met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Skok de bal onder controle te krijgen. Vandecauter rent richting de bal. Domański is nu in balbezit. Domański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Skok bereikt de bal nog maar net als eerste. Skok geeft een lange en hoge pass. García Pescador probeert de bal aan de voet te houden. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Kapinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapinos met een sublieme pass. Domański is nu in balbezit. Vandecauter is nu in balbezit. Vandecauter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Semitoje speelt de bal door. Berger rent richting de bal. Berger passt de bal met de wreef. Vandecauter rent richting de bal. Vandecauter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Wujki 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Okęcie II 74%, Wujki 26%.
RKS Okęcie II - Wujki 0:9