Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kapica 1910 Oknotech Radzymin
to je to Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten weak
very good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Perez speelt de bal door. Ðức Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Toàn onderschept slim de pass. Ðức Toàn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 1:0

4e minuut.
Ðức Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Toàn passt de bal met de wreef. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Milik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 2:0

8e minuut.
Terente passt de bal in één keer door. Ðức Toàn is nu in balbezit. Ðức Toàn schiet op doel. Słomiński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 3:0

10e minuut.
Komorowski met een sublieme pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez passt de bal in één keer door. Ðức Toàn rent richting de bal. Ðức Toàn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 4:0

11e minuut.
Śmietana is nu in balbezit. Ðức Toàn onderschept slim de pass. Kujawa rent richting de bal. Ðức Toàn verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Toàn geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Ðức Toàn heeft problemen om de bal te vangen. Perez rent richting de bal. Słomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Toàn onderschept slim de pass. Ðức Toàn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Terente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terente geeft een lange en hoge pass. Daar is Słomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Toàn rent richting de bal. Ðức Toàn haalt uit met een fantastische trap. Milik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Grajdoł is nu in balbezit. Grajdoł geeft een hoge lob. Gwozda controleert de bal met de borst. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 5:0

30e minuut.
Grajdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawa onderschept slim de pass. Komorowski met een sublieme pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 6:0

32e minuut.
Gwozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez onderschept slim de pass. Perez probeert naar een medespeler te passen. Ðức Toàn heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Toàn draait met de bal, schiet en ... Milik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Krzysztoń met een sublieme pass. Terente geeft de bal voor. Kuzon heeft problemen om de bal te vangen. Terente is nu in balbezit. Terente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Perez de bal. Krzysztoń is nu in balbezit. Perez onderschept slim de pass. Ðức Toàn is nu in balbezit. Ðức Toàn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Komorowski kopt de bal weg. Ðức Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Toàn onderschept slim de pass. Ðức Toàn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pannecoucke kopt de bal weg. Terente speelt de bal door. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ... Milik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 7:0

41e minuut.
Komorowski is nu in balbezit. Komorowski passt de bal in één keer door. Terente met een sublieme pass. Ðức Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Toàn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Terente rent richting de bal. Terente passt de bal zonder na te denken. Komorowski speelt de bal door. Perez heeft problemen om de bal te vangen. Perez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 8:0

45e minuut.
Terente met een snelle inworp. Komorowski is nu in balbezit. Komorowski passt de bal zonder na te denken. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapica 1910 20%, Oknotech Radzymin 80%.
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 8:0

49e minuut.
Kälin probeert naar een medespeler te passen. Komorowski met een sublieme pass. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Słomiński de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Gwozda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ðức Toàn rent richting de bal. Ðức Toàn draait met de bal, schiet en ... Słomiński probeert de bal aan de voet te houden. Milik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Komorowski passt de bal met de wreef. Terente probeert naar een medespeler te passen. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. Milik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Grajdoł is nu in balbezit. Grajdoł met een sublieme pass. Perez rent richting de bal. Ðức Toàn rent richting de bal. Ðức Toàn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Komorowski probeert naar een medespeler te passen. Grajdoł is nu in balbezit. Grajdoł passt de bal met de wreef. Wielgus geeft de bal voor. Kuzon kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ðức Toàn rent richting de bal. Ðức Toàn haalt uit met een fantastische trap. Słomiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 9:0

67e minuut.
Wielgus geeft de bal voor. Perez heeft problemen om de bal te vangen. Perez passt de bal zonder na te denken. Ðức Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Toàn schiet op doel. Milik bokst de bal weg.

71e minuut.
Pannecoucke rent richting de bal. Pannecoucke geeft een hoge lob. Ðức Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Toàn haalt uit met een fantastische trap. Milik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 10:0

79e minuut.
Kuzon met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terente met de inworp. Komorowski heeft problemen om de bal te vangen. Komorowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ðức Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Toàn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kälin geeft een lange en hoge pass. Ðức Toàn kopt de bal weg. Krużycki heeft problemen om de bal te vangen. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 11:0

84e minuut.
Terente passt de bal in één keer door. Komorowski heeft problemen om de bal te vangen. Komorowski passt de bal zonder na te denken. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Milik met een harde bal richting middenveld. Kujawa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ðức Toàn de bal onder controle te krijgen. Ðức Toàn passt de bal met de wreef. Perez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapica 1910 16%, Oknotech Radzymin 84%.
FC Kapica 1910 - Oknotech Radzymin 12:0